Nejnovější recenze ze sekce Notebooky
- Lehký, tenký, rychlý
- Trochu více hlučné hlazení
- Kvalitní malý notebook, bohužel s chybným popisem.
- V popisu je chybně uveden max příkon grafické karty 115w, skutečný je 60w.
Verze notebooku GV302XV-NEBULA008W je prezentována s max TGP 115w, to neodpovídá realitě, ta je 60w. Nejedná se o překlep v popisu, protože z této hodnoty jsou počítány i FPS z kolonky "Jak dobře si zahrajete?".
Verze GV302XV-NEBULA009W, která se nedávno doprodala a měla správně uvedený TGP 60w má hodnoty FPS má korektně nižší. Tato verze byla ale cca o 11-12 tisíc levnější.
Při upozornění na tuto chybu jsem dostal akorát neodpověď "Omlouváme se za případně potíže." a tím to skončilo.
Notebook jsem proto vrátil.
naprostá spokojenost
- Chtěli jsme malý notebook a máme ho.
spokojenost
- skladný
- displej reaguje přesně na dotyk
- výborná značka
Můj další x360. Skvělá volba.
Zatím plní očekávání.
- chybí čtečka otisků prstů
- napájení není přes USB-C
Základní model, který dělá, co má.
Kvalitní stroj za dobrou cenu.
- Hezký design
- naprosto otřesný touchpad, cvaká to jak ten nejlevnější kousek. Za tu cenu mě to šokovalo.
Hezký notebook
pro mé potřeby stačí - O.K.
- Kvalitní zpracovaný
- Dobrá cena
- Dobrá výdrž baterie
S notebookem jsem velmi spokojen, za cenu je kvalitně zpracovaný, adekvátně rychlý, vše je přehledné a intuitivní. Nechybí ani podsvícená klávesnice a audio je plně dostačující. Myslím si, že co se poměru ceny a výkonu týče, tak je to dobrá volba.
Děkuji.
Příliš krátká doba na posouzení.
- Rychlost nabíhání, výkon pro každodenní práci on-line, převážně kancelářskou, ale i soukromou zábavu.
- Dotykový displej většinou dobře funguje.
- Velkorysá kapacita disku.
- Dostatek portů.
- Možnost drátového LAN připojení.
- Velikost a váha přesně, jak jsem chtěl (dá se nosit a velikost displeje dobrá i pro delší práci).
- Intenzivnější využívání dotykového displeje vyžaduje vypodložit/zapřít/opřít displej o nějakou pevnou plochu, aby při dotyku nepružil a nesnižoval efekt dotyku. Pro občasný dotyk jen prsty to ale nevadí.
- Displej oficiálně nepodporuje žádná aktivní pera. Fungují jen tupé gumové koncovky. Ty ale neumožňují vše - dobré jen pro klikání na ikony větších rozměrů.
- Čtečka otisku prstu nefunguje dobře. Vlastně mě vyloženě až se.. (štve)! Obvykle špatně rozpoznává, nutno vícero pokusů, a když ani tak nepřečte, zadáváte heslo/PIN. Občas dokonce přestane fungovat úplně, pak je nutný restart. Tím je znehodnocena možnost využití Windows Hello, popř. redukována na snímky obličeje.
- VELMI nízká cena
- Podsvětlená klávesnice
- Taška zadarmo
- USB porty moc u sebe...
Dárek, který udělal velkou radost. Procesor je docela rychlý, notebook vypadá špičkově, SSD disk funguje výborně. Cena byla dobrá a k tomu s kuponem na cca 25 % jsem se dostal v podstatě na pár korun. USB porty jsou dost blízko u sebe, nešlo zapojit kabelovou myš a flash disk současně. A nemá CD/DVD mechaniku. Jinak je to skvělý stroj ;-)
Výkonný, líbivý
Funguje jak má
- Výkonný procesor 12 jader a 16 vláken
- Výkonná grafická karta Nvidia RTX 4060 8 GB
- Nejnovější Call of Duty na ultra detaily zvládá kolem 150 FPS
- Výborný 144Hz displej
- Dobře vyřešené podsvícení klávesnice. Jde nastavit jakoukoli barvu.
- Díky volnému slotu možnost rozšíření o další SSD
- Výborně řešené chlazení.
- Po registraci záruka 3 roky.
- 500 GB SSD
Za akční cenu 24 000 Kč má vynikající poměr cena/výkon.
- Rychlý a výkonný pro potřeby učení
- Na velikost notebooku je velmi lehký
- Číselná klavesnice
- Design
- Výdrž baterie (4-5 hod při připojení wifi)
Koupeno pro dceru pro potřeby školy (referáty, prezentace atd.). Za tu cenu skvělá volba. Dokoupeny office a notebook funguje bez problémů. Notebook na svou velikost je velice lehký. Jediné co mě negativně překvapilo je výdrž baterie, při připojení na wifi vydrží cca 4-5 hod.
- Rychlost dodani
- Rychle vyřešení reklamace a dodani noveho kusu.
- Notebook se po zapnuti nerozjede,jen blika klavesnice
- Prvni kus reklamovany poslali novy kus
- Druhy kus stejna chyba..neskutecne
- Pri takychto reklamacich by produkt mel byt ztažen a alza by to mělo řešit s vyrobcem,ne posilat dokola a reklamovat
- Odstupujeme od smlouvy a vybirame jiny produkt
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »