Nejnovější recenze ze sekce Notebooky
- Zpracování
- Nabíjení přes USB-C
- Dotekový displej s perem v balení
- Slušná výdrž baterie
- Nespolupracuje s Microsoft 365 pro firmy
S notebookem jsem spokojen, ale dávám jednu hvězdičku dolů za nespolupráci s Microsoft Company Portal. Notebook není schopný portálu potvrdit, že splňuje všechny parametry nastavené organizací i když je reálně splňuje. IT si s tím neví rady a pro práci s Microsoft 365 v rámci organizace je tak nepoužitelný. Údajně je problém v novém procesoru AMD a ochraně Pluton. Pokud tedy potřebujete pracovat s firemními M365, berte raději verzi s CPU Intel
- Cena + výkon
- Složitější instalace Windows kvůli chybějícímu ovladači IRST
Složitější instalace Windows kvůli chybějícímu ovladači IRST, instalace Windows nevidí SSD disk. Je nutné stáhnout ovladače IRST a přidat je na instalační médium, při instalaci s výběrem cílového disku pak ovladač načíst aby se SSD disk zobrazil...
Spokojenost s funkcemi, ovládáním, vzhledem.
- Lehký
- Rychle startuje
- Dobře se nastavuje
- Dlouhá výdrž baterie
- Nabíjení přes USB-c
Chování Chromebook se trochu liší od klasického Androidu, ale dá se na to zvyknout. Jen to ovládání není dobře popsáno v interní nápovědě, musí se trochu googlit. Jeden prst, dva prsty, tři prsty ... někdy vede k nechtěné aktivitě. Jinak svižnost pěkná, synchronizace s telefonem funguje. Jen se musí hlídat stahování z G play, má tendenci instalovat hned na všechna spárovaná zařízení.
- Rychlý, skladný, dobrý poměr kvalita/cena.
Musela jsem si na netu vyhledat rady, jak počítač trochu přenastavit k obrazu svému. Ne každému vyhovuje množství aplikací a nastavení dle vývojářů Windows 11.
- strasne,nikdo asi nic nekontroluje
- 17" displej
- 16GB RAM
- obsahuje USB-C
- nelze napájet přes USB-C
v cenové relaci do 20k asi nejlepší 17" notebook
- Výborný notebook, při prvním spuštění se více zahříval, teď už je to v pořádku. Svižný a skvělý :-)
- rychlost procesoru
- rozlišení obrazovky
- nízká hmotnost
- má klávesu Insert i Delete, což je pro moji práci velice důležité (předchozí model měl pouze Delete, Insert byl na stejné klávese přes Fn)
- lesklá obrazovka
- USB-C příliš blízko u sebe, takže je možné pro flash používat pouze jeden, druhý pouze na nabíjení ze sítě
- z nějakého důvodu má jeden z mnou nainstalovaných programů příliš malé ikony a písmo popisků funkcí (ostatní programy jsou v pořádku), zatím se nepodařilo to napravit
- neexistence portu pro datový kabel
- na fotografiích vypadá počítač o dost tmavší a méně lesklý (při přechodu z matného černého PC je třeba si zvyknout)
Je třeba si zvyknout na lesklou obrazovku, po letech používání matné je to veliký rozdíl. Bohužel vybraný procesor se instaluje pouze do počítačů s lesklou OLED obrazovkou a procesor byl důležitější než obrazovka. Kdybych měla možnost, opět kupuji počítač s matnou obrazovkou, mým očím se líbí asi tak o 500% více než lesklá.
Navíc se již 3 dny snažím nastavit nejvíce používaný program, aby měl dostatečně velké ikony a písmo u popisku funkcí, zatím se mi to nepodařilo. Naštěstí jej znám a funkce používám automaticky, ale mít ikony o velikosti 1 mm je opravdu velice nepříjemné.
Porty USB-C jsou tak blízko u sebe, že nelze použít dvě flash USB-C, takže i když zrovna nenapájím počítač ze sítě (k tomu se používá právě jeden port USB-C), stejně do portu nemůžu vložit druhou flash USB-C.
Jinak je počítač rychlý a hlavně lehký, na cestování ideální. Kupovala jsem poté, kdy začal 8 let starý model od Aceru zlobit, takže výběr značky byl jasný. Uvidíme, jestli bude tak kvalitní, jako předchozí model.
- žádné
- Konektorová výbava
- Vzhled
- Trochu nepříjemné rozložení klávesnice
- Hodně lesklý displej
Notebook mám momentálně týden, pořídil jsem si ho na práci jako programátor. Po výkonové stránce mu není absolutně co vytknout, většinu času běží absolutně tiše, a na baterku mi bez problémů vydrží celý pracovní den, i když ho nijak nešetřím.
Jediné, co mi úplně nevyhovuje, je klávesnice. Jsem trochu rozmazlený z type cover od Surface, a tady je rozložení kláves místy nepohodlné. Navíc klávesy působí trochu fórově a jsou hlučnější, ale - jak píšu - jsem v tomhle směru dost zhýčkaný.
Není to můj první produkt od HP. Za mě naprostá spokojenost.
- Lehky, tenky, rychly.
- Podxviceni klavesnice nic moc, ale je tam.
Vxbrali jsme si ho podle parametru, takze nas nic neprekvapilo. Ani do plusu a ani do minusu.
- Fast delivery
- zatim bez problemu,dle očekávání
- Základní herní notebook
- case
Kvalitní provedení
Produkt vypadá, že je kvalitní a zatím při prvním použití vypadá OK. Jen chcete t hodnocení příliš brzy.
Vysoký výkon, krásný obraz, slušný zvuk. Větráky umí být hlučné.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »