Nejnovější recenze ze sekce Notebooky
Produkt vypadá, že je kvalitní a zatím při prvním použití vypadá OK. Jen chcete t hodnocení příliš brzy.
Vysoký výkon, krásný obraz, slušný zvuk. Větráky umí být hlučné.
- rychlý
- jdou vidět otisky zvenčí
- kvalita
- výkon
- Velká paměť a vysoká rychlost (v porovnání s 12 let starým ntb je to super změna).
- Slušný výkon za přívětivou cenu.
- Notebook není s Windows,proto je levnější.
Za ty peníze super mašina,rozjede i nejnovější hry.Na Aukru se dá licence win 11 koupit za pár kaček.Tak to vlastně jako nevýhodu ani nepovažuji protože kdyby byl s Windows tak by byl podstatně dražší.
- ok
- Poměr a cena
- Zatím nic
Acer Aspire 3 NX.K9YEC.004
Lenka, Slovensko
Přidáno: 2. října 2024
(naposledy upraveno 2. října 2024)
Zakoupeno v Svět Počítačů
- cena v pomere výkon, predchádzajúci Acer notebook 17tka ma 15 rokov a šľape jak hodinky. Snáď vydrží aj tento aspoň polovicu. Možno opäť prekvapí
nema podsvietenú klávesnicu, mohli by byť viac usb porty, ale to platí pre všetky notebooky, nielen tento
- Zatím zkušeností málo, ale funguje dokonale bez jakýchkoli problémů. Jeden malý problém, že schází DVD mechanika. Ten problém jde jednoduše vyřešil externím DVD mechanikou ASUS a ta umí i Blu-Ray.
vše v pořádku
- vypadá robustně
- zvládá starší hry bez problémů
Ok
- Lehký a praktický díky dotykové obrazovce
- Hezký se ovládá i díky dotykovému peru
- Mám ho krátce, tak víc neumím posoudit, uvidíme jak bude rychlý až ho zaplním
- Chybí lepší a podrobnější návod na použití pro laiky, v návodu je jen jak se zapne pro první použítí
Jsem spokojen
- pěkně lehký
- Výkon
- Grafika
- Rozlišení
- Přijde mi málo operační paměti
Notebook za dobrou cenu, stačí na velké množství novinek, grafika, procesor ,SSD je fantastika
Ale podle mě mohli tam dat více operační paměti ,jinak bezvadný
- Solidní notebook pro běžné použití za dobrou cenu.
- Podsvícená klávesnice.
- Numerická klávesnice.
- Slušný displej.
Bílá barva možná není ideální a bude se špinit.
- Pro děti dobré
- Kupoval jsem vnučce
- Tichý
- Rychlý na kancelářskou práci
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »