Nejnovější recenze ze sekce Notebooky
- Obrazovka
- Výdrž baterie
- žádné
- originál zabalený notebook byl zapatlaný z výroby. To nebyly otisky prstů, ale nějaká tekutina (neodstranitelné)
- nešel vypnout
- vráceno prodejci
- povrch notebooku je drážkovaný, takže se pěkně nadřete
Z Lenova jsem skutečně sklamaný, jinak by to byl dobrý produkt v poměru cena/výkon
- notebook je výkonný
- chlazení je výborné
- nastavení výkonu (stream, hry, etc...)
- konstrukce je bytelná
- otisky prstů nejsou vidět
- zajímavý designe
- displej je antireflexní
- precisní zpracování
- istalace windows 11 proběhla bez problémů
- ASUS podpora je pouze 2 roky (LENOVO má 5 let)
- Stahování driverů lze stáhnout pouze "recommended".
- Ostatní drivery nebo utilities označené jako "option" lze stáhnout googlu store. ASUS tím dává najevo, že to je jejich produkt, ale stáhněte si jej někde jinde a tím také podstupujete riziko. Tohle skutečně vymyslel chytrý manager, jak se zbavit odpovědnosti za software, který má být součástí instalace notebooku.
- ASUS vyžaduje datum prodeje produktu, aby mohl poskytovat podporu pouze po dobu 2 let.
- ASUS poskytuje za příplatek prodloužení záruky o 1 rok za ca. 1500 Kč.
- Domnívám se, že byla podpora měla být minimálně 5 let.
Značku ASUS mám skutečně rád, protože jsem zakoupil jiné produkty od nich a byl jsem vždy spokojený.
- Levná klávesnice
- Za kupní cenu v pořádku.
lehký
Kupoval jsem hlavně kvuli práci na pc ( corel, photshop) ale kapacita baterie je stejná , jako u mého 5 let starého notebooku ..... Výrobce uvádí úplně jiné informace .
Vše funguje jak má .
- lehký, výkonný
- skvělý displej
- vysoké rozlišení
- nemá klávesu sleep ani vypnutí dipleje (ani klávesovou zkratku)
- nemá RJ45
- Nemám co vytknout, už můj druhý mac, naprostá spokojenost
Apple MacBook Pro 16 MNW83CZ/A
Přidáno: 29. května 2024
(naposledy upraveno 29. května 2024)
Zakoupeno v iSTYLE.cz
- váha
celkově spokojenost, za 16 000 v akci je bez konkurence, doporučuji
- výkon
- porty v zadu, jen 2 USBčka
- chybí led indikace (indikuje jen nabíjení)
- Kvalitní značka HP
- Svižná odezva SSD úložiště
- Antireflexní displej
- Absence vstupu RJ45 pro datový kabel
Dell Vostro 15 3501 3M72V
Zbyněk Hovorka
Přidáno: 27. května 2024
(naposledy upraveno 27. května 2024)
- Výkonově dobrý notebook známé značky, HD rozlišení displeje, podsvícená klávesnice.
- Výkonově nezvládal hry jako Frotnite, sekal se. Po 3 letech a 3 měsících (těsně po záruce) odešel klasický plotnový harddisk 1 TB (ozýval se již dříve) - cena nového 1900 Kč plus práce - problém s kontakty, autorizovaný servis odmítnul další podpru. Následně prasknul displej, netušíme jak, ale nijak násilně se s ním nemaipulovalo.
Dell jako značka zklamal, prodejní podpora maloobchodu neexistuje, autorizovaný servis řeší jen záruční opravy. Životnost komponentů je evidentně omezená.
doporučuji
Skvělý
- MUX switch = velmi tichý
- Kvalitní zpracování a vzhled
- Krásný displej 144 Hz
- velký 1 TB disk
- Grafická karta s umělou inteligencí
- Lenovo podpora a servis
- RGB podsvícení klávesnice
- moznost rozšířit RAM i disk
- inovativní grafická karta
- silné Wi-Fi
- těžší (ale zase kvalitní)
- bez OS, ale lze brát i jako výhodu
Kvalitní notebook se skvělými parametry, vhodný na práci i na občasné hraní. Velmi pěkně vzhledově zpracovaný i velmi kvalitně vybavený (barva, příjemná podsvícená klávesnice, dostatek portů, rozsah naklopení displeje, atd.). Krásný obraz na displeji, obrovský rozdíl oproti starším notebookům a monitorům. Doporučila bych notebook všem co vyhledávají kvalitní nástroj pro práci a počítač, který se neztratí ani při hraní náročnejších her nebo při práci s náročnějším softwarem.
Poměrně lehký, klávesnice viditelná, i když je v šedé barvě
- Skvělý OLED
- Dobrý výkon procesoru pro běžné použití
- Integrovaná čtečka otisku prstu v hlavním tlačítku napájení. Po spuštění se rovnou odemkne.
- Nízká kvalita zvuku z reproduktorů umýstěných na spodní staně
- Podsvícení klávesnice, září hlavně velké mezery
- Úzká nestandardně řešená numerická klávesnice
- Absence tlačítka pause/play
Zarazil mne zvuk, který byl navíc propagovaný jako 'úchvatný s certifikací Harman Kardon'. Ten je u Lenovo IdeaPad Flex 5 citelně lepší. Jinak to bude dobrý stroj. Je to o zvyk. Klávesy vypnutí Mic a Cam s diodou aktivace režimu. Zatímco u Caps Lock a Num Lock chybí apod.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »