Nejnovější recenze ze sekce Notebooky
- Za levný peníz , docela dost muziky
- Funguje výborně
- Výborný notebook v poměru cena/výkon
- rychlý svižný
- jde otevřít jedním prstem jako macbook
- tenký
- lehký
- displej je dobře čitelný a nádherně ostrý obraz
- I při velmi malém vytížení v jedné části hoří jak kamínka
- občas lehce hlučný ale to není až tak velký problém
- Při otevírání lehce praská v kloubech
S notebookem jsem zatím spokojený, kupoval jsem ho pro práci v Autocadu, Archicadu, atd a zatím zvládá. Za 26520 myslím výborný stroj.
- výkonný, rychlý, prostě přesně co od MacBook Pro očekáváte
- poměrně drahý, ale to už je holt Apple
- Váha
- Rychlost nabíjení
- Vzhled
- Většinou tichý
- Nepříjemně teplý pri náročné práci
- Absence čtečky otisku prstů
- Horší viditelnost na slunci
- TGP pouze 60W
S notebookem jsem zatím velmi spokojen a minusy, co jsem výše vypsal jsou jen maličkosti, které mi na notebooku nevadí. Cenovka necelých 30 000 CZK mi přijde trochu přepal, ale s cashbackem se jedná o velmi dobrý poměr ceny a výkonu. Škoda, že notebook nemá větší TGP (ve hře Teardown to je znát). Koupě rozhodně nelituji a doporučil bych notebook všem, co hledají lehký notebook s nějakým výkonem za férovou cenu.
Koupeno bez OS, ale v počítači nebylo nainstalováno vůbec nic žádný ovladač karta základní deska prostě nic ....
- Funkční klávesy jsou malé, popis funkčních kláves je velmi malý. Tyto klávesy fungují prvotně jako mediální, změna na funkční se musí provést v biosu, jejich popis pak samolepicí páskou nad klávesnicí.
- Kvalitní a výkony stroj za rozumnou cenu.
- Většinou tichý
- stylový
- Lehký
- rychle nabitý
- Nepříjemně teplý pri náročné práci
- absence čtečky otisku prstů
- horší viditelnost na slunci (ale dá se to)
- TGP pouze 60W
S notebookem jsem zatím velmi spokojen a minusy, co jsem výše vypsal jsou jen maličkosti, které mu na notebooku nevadí. Cenovka necelých 30 000 CZK mi přijde trochu přepal, ale s cashbackem se jedná o velmi dobrý poměr ceny a výkonu. Škoda, že notebook nemá větší TGP (ve hře Teardown to je znát). Koupě rozhodně nelituji a doporučil bych notebook všem, co hledají lehký notebook s nějakým výkonem za férovou cenu.
mela jsem stejny - byla jsem spokojena
ok
ok
Jsme absolutně spokojení, notebook má skvělý výkon pro práci v office a prohlížení internetu, koukání na videa a filmy. Displej má moc pěkné barvy, i když nepodporuje HDR, tak se tomu obraz podobá.
Hry jsem netestoval, pouze jsem otestoval výkon v programu Valley Benchmark 1.0 ,
kde byly ve full HD při nízké kvalitě průměrné FPS 31.5 až 45 a Score 1319,
při střední kvalitě také ve full HD byly průměrné FPS 30.3 a skákalo to i trochu víc i trochu míň a Score trochu nižší 1266. Při obou testech byl vypnutý Anti-aliasing a byl použit DirectX 11.
Výdrž baterie jsem testoval od 80% do 3%, během toho se koukalo na videa a procházel facebook, doba výdrže byla 3 hodiny 22 minut a 48 second. Rychlost dobíjení jsem netestoval, ale je docela rychlá.
Notebook má podsvícenou klávesnici pouze bíle, v noci se na to pěkně kouká a dobře píše. Pokud na klávesnici nepíšete nebo nehýbete myší, automaticky zhasne.
Vše ostatní v notebooku funguje jak má a mohu ho absolutně doporučit
Skvělý
- Výkon.
- Design (otázka vkusu)
- Sice menší, ale jinak velmi příjemný touchpad
- Pěkná, příjemná a efektivně podsvícená klávesnice.
- Při plné zátěži už docela hučí větráky.
- Displej by mohl mít větší jas.
- Reproduktory nejsou z nejhlasitějších.
Pulse od firmy MSI není sice top herní notebook, takže u něj lze nalézt jisté kompromisy, ale celkově jsem rozhodně spokojený a z výkonu vyloženě nadšený. V recenzích bývá kritizována konektivita (množství a typy portů), ale v tomto ohledu si myslím, že to příležitostné hráče trápit nebude stejně jako plastové šasí (nutno podotknout, že použity plast na mě působí rozhodně bytelně, kvalitně a docela slušně imituje kov). Jediné, co osobně skutečně vnímám jako slabší stránky jsou zvuk, který není nejsilnější (2W repracky), docela hukot, když se rozjede chlazení v maximální zátěži a displej, který má za mě sice kvalitní podání barev, bezva obnovovací frekvenci, ale rozhodně není na zahradu nebo na balkon - rád chytá odlesky a jas není nejoslnivější. Nicméně v interiéru naprosto na pohodu a že je to jen FHD? To je otázka preferencí - podle mě u takto malé obrazovky nemá QHD moc smysl a akorát klade větší nároky na grafickou kartu. Takže všechny uvedené nedostatky jsou pro mě v podstatě jen drobnosti. Hry hraji jen u stolu v místnosti, zvuk a hlučné chlazení jde řešit sluchátky a osobně stejně hraji bez a zážitek mi to rozhodně nekazí, s porty navíc (Thunderbolt apod.) bych nevěděl co mám dělat, plastové šasi mi přijde úplně na pohodu (naopak se mi líbí design) a to co má notebook dělat primárně, to dělá výborně - výkonnostně je prostě super. Nejnovější/nejnáročnější hry jsem zatím nezkoušel, ale zatím vše, co jsem zkoušel vypadalo ve FHD v ultra nastavení (kde to šlo včetně Ray Tracingu) úchvatně a hýbalo se super plynule bez jediného skobrtnuti. Takže za mě super výkon, s rozumnými kompromisy za přijatelnou cenu. Jinak velmi příjemný touchpad (prý malý, ale vlastně mi to ani nepřijde) a povedená klávesnice (rozložení, podsvícení, stisk).
Lehký, dostatečně výkonný NTB pro kancelářskou práci, jednoduché hry a různé aplikace např. školní.
OK
- Rychlý star
- Notebook je velice pomalý a často se seká...bohužel od nového stroje za 10 000 Kč jsem čekal daleko vice
- Dosud neodzkoušeno
- Nádherný display
- Poměrně kompaktní na 16"
- Velký touchpad
- Velmi slabý procesor
- Led proužek na víku vypadá velmi levně a je nepříjemný na dotek
- jen 32GB RAM k dispozici
- Nemá haptický touchpad
- Podprůměrná klávesnice
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »