Poradna Toshiba Satellite A500-1E4 PSAR9E-00C00GCZ

Autor: | Vloženo: 06.05.2010 000 17:43 | Témata: Poradna Toshiba Satellite A500-1E4 PSAR9E-00C00GCZ

Kvalita provedení

Dobrý den. Jelikož mám špátné zkušenosti s kvalitou provedení produktů od firem acer či asus. Tak bych se chtěl zeptat jak je na tom toshiba celkově... a hlavně co se týče tohoto notebooku. Předpokládám že kvalitativně to nebude asi jak lenovo... Ale dalo by se na neho spolehnout jako na výkoný a hlavně SPOLEHLIVÝ pomocník , který den před odevzdáním projektu neklekne ? :-) Aby vydržel i déle než dva roky plnit sve povinnosti (vím tuto záruku mi nikdo nedá, ale jestli toshiba má celkově spolehlivé vyroby mi stačí vědět) děkuji a přeji pěkný den.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    6. května 2010 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    Toshiba je na tom dle mého názoru velice dobře co se spolehlivosti týče. Určitě to není jak říkáte jako vyšší řady Lenova, ale určitě se na ní dá spolehnout.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (5)
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      6. května 2010 - Anonymní uživatel

      Takže není proslaven nespolehlivostí. Nejsou problémy s reklamacemi a ani nepoužívá "levnější" či "méně kvalitní " materiály ? Jinak mnohokrát děkuji za odpověď. Jde mi totiž o to že mi v termínu odevzdání různých projektů několikrát selhaly notebooky jiné značky. A vytvářelo to nepříjemné finanční a téměř existenční problémy... Hledám něco na co by bylo spoleh... a tento mě více než zaujal...


    • Anonymní uživatel

      6. května 2010 - Anonymní uživatel

      Pokud chcete něco spolehlivého, osobně bych si připlatil za kvalitu a šel do Sony Vaio či Dellu, ale i na Toshibu je spoleh.


    • Anonymní uživatel

      6. května 2010 - Anonymní uživatel

      Financni situace veli volit toshibu... Sice sony vaio vypada moc hezky ale clovek si lechce priplati... Kazdopadne bych vam chtel podekovat za vase reakce a nazory. Clovek si hned neco utridi. takze diky . (czc byl vzdy muj oblibeny obchod ;-) )


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.