Nejnovější recenze ze sekce Notebooky
- Jasnost a podání barev
- Cena / Výkon
- Optimalizace
- SSD
- Jediné, čemu nerozumím, tak je v téhle řadě laptopů LOQ, přidáván nedostatečně výkonný napájení. 170W je málo. Cihlička se zahřívá a to se přenáší na stroj. Stejný problém jsem měl i u svého modelu s grafickou kartou 4060... Doporučuji přikoupit spíš výkonnější napájení.
Laptop byl koupen jako dárek na CZC.cz.
Po nainstalování všech aktualizací, instalace a příprava na plynulé fungování je obdarovaná velmi spokojena.
LOQ běží jak blesk, rychlé starty díky rychlému SSD disku, integrovaná grafika je plně dostačující na práci i hraní her. Obraz má krásnou jasnost a podání barev.
Je to optimální stroj - cena / výkon. Můžu vřele doporučit pro středně náročné uživatele... :)
Aktuálně: Zkušenosti obdarované jsou s laptopem naprosto perfektní. Pochvaluje si zvuk, ostrost a rychlost ve všech ohledech. Jak při klasickém procházení na internetu, tak při práci.
- Prostě kvalitní jablko a dlouhá výdrž baterie
Velmi hezký lehký a vybavený.....
- Vyhovující velikost a váha.
- Příjemná odezva klávesnice.
- Rychlé naběhnutí systému, bez prodlev při práci v programech nebo vyhledávání.
- Výdrž baterie při běžném používání 5-6 hodin.
- Dobrá svítivost a zobrazování displeje.
- Dobrý poměr cena-výkon-výbava.
Ideální notebook pro kancelářskou práci, na učení a občasnou zábavu. Již několikátý notebook nebo tablet od Lenova a vždy spokojenost. Pokud víte co si kupujete a nemáte nereálné očekávání budete spokojeni. Není to herní notebook. Již mám Yogu s dotykovým displejem a perem u kterého mi chybí numerická klávesnice. Každý je určen na jiný druh používání. S produktem jsem spokojen a pokud vydrží to, co zmíněná Yoga nebudu litovat koupě.
Stručně, odolný stroj pro nenáročného uživatele pro práci, brouzdání po internetu, nebo studium.
Dobrá cena.o
- Velký displej
- Vykonná grafická karta
- Dobře řešené chlazení
- Těžký zdroj
- Poměrně malá výdrž na baterii
- kvalita provedení, cena, intuitivní ovládání
Vybrán za účelem velikosti,váhy a použití a splňuje co potřebuji
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Splnilo mé očekavání war thunder a diablo 2 ressurected mi to rozjede v pohodě je tam jen malá škoda že v tom notebooku není třeba RTX řady 3000 nebo 4000 ale takové notebooky mají bohužel jinou cenovku
- 144hz
- Rychlé ssd
- U tohoto notebooku jsem byl lehce zmaten jakou tam mám koupit ram abych navýšil na 16GB protože všude v elektrech měli napsáno 5600mhz a na tom notebooku bylo napsáno 4800 mhz i v té aplikaci od asusu to ukazovalo 4800 mhz no tak jsem koupil 4800mhz
- že tam už jsou DDR5 paměti a ne DDR4
- Žádné
Pro běžného uživatele který hraje občas nenáročné hry tak je to super notebook ale nepočítejte že na tom rozjedete novinky jednak malá vram a navíc ta RTX 2050 taky není nic moc ale splnil moje očekávání takže já jsem spokojen.
Doporučuji!!
- Nejlepší notebook za tuto cenu
- OK
MSI Katana 17 B12UDXK-886CZ
Přidáno: 30. července 2024
(naposledy upraveno 11. srpna 2024)
Zakoupeno v planeo.cz
jeste jsem moc neoskousel
- vysoká kvalita za dobrou cenu
- Velká výkonnost
- Snadné ovládání
- Přehledný
- Velká kapacita
- Velká obrazovka
- Tenký a lehký
- Podsvícená klávesnice
- Nekvalitní provedení produktu
- Přes mřížku na spodní straně notebooku je vidět větrák, disk a vše - nic není kryté, snadno se poškodí
- Za krátkou dobu používání se notebook rozevírá ve spoji a je vidět vnitřek, nakřáplý okraj, odlupuje se lak, odlouply se všechny gumové nožky
- Malá klávesnice
- Nízká výkonnost grafiky - jednoduché videohry se sekají a padají
Co se týče "vnitřku", jsem relativně spokojená. Notebook má běžné uspořádání, snadno se ovládá, je srozumitelný a hlavně je na něm hodně místa (mám uloženo opravdu velkou spoustu souborů, videí, fotek a dostačuje mi). Zklamala mě naopak grafická karta, která neudrží ani jednoduchou videohru, která se pak neustále seká, padá a nedá se hrát. Sice příliš nehraju, ale u notebooku v této cenové kategorii čekám lepší výkonnost.
Velký problém je u tohoto notebooku jeho "obal". V porovnání s asi čtyřmi notebooky, které jsme doma kdy měli, všechny levnější, žádný neměl tak nekvalitní provedení. Tenký křehký plast s mřížkou vespod, pod níž je vidět úplně vše (když si náhodou notebook postavíte do mokra nebo pod něj rozlijete kafe tak je asi game over) připomíná hračku z mekáče. Po pouhých pár letech se hlavní deska notebooku rozevírá, že bych mezerou mohla vnitřek notebooku rozpitvat, odlouply se všechny gumové nožky na spodní straně notebooku, okraj obrazovky je nakřáplý a lak se na místě, kterého se často dotýkám, odlupuje a nechává všude spoustu černého svinstva. Disk, hardware atd. je super, ale přesunula bych do lepšího a kvalitnějšího vnějšku.
- Vše jde hladce a rychle
- skvělý display
- systém Apple, ve spojení s iPhonem
- Zatím se žádná neprojevila.
- pekjen zpracovani nova nanbijecka
- lehký, kvalitní obraz, rychlý
- špatně syším, mohl by mít ještě vyšší hlasitost
- Výkon procesoru M1 Pro je více než dostačující na několik lete dopředu
- Skvělá klávesnice
- Naprosto luxusní TouchPad
- macOS
- Podpora HDR a jas až 1600 nitů
- Hromada portů (3x Thunderbolt, slot na SD kartu, HDMI)
- Velká výdrž na baterii
- Nezahřívá se ani při náročnější práce
- Při opravdu náročné práci ventilátory skoro neslyšíte
- Pro někoho cena
V první řadě musím říct, že jsem Macbooku kupoval na Alba.cz jako použité zboží. Byť to poznat nebylo. Malý škábaneček vzadu je, ale i tak jsem byl hodně překvapen. Balení bylo kompletní s originálním příslušenstvím, včetně Apple samolepek a originální krabice. Ještě v lednu 2023, se tento stroj prodával za 59 000 Kč, použitý jsem ho koupil za 35 000 a myslím si, že šlo o skvělou cenu. Kapacita baterie 93% s 70 cykly.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »