Nejnovější recenze ze sekce Notebooky
- Lehký
- Podsvícená klávesnice
- Skvělý zvuk
- Krásný obraz
- Skvělý notebook za dobrou cenu
Jede dobře,o pár dní jsem prošvihl black friday (2700 Kč),je naprosto bezhlučný
Lehký a výkonný notebook s příjemně velkým a jasným displejem. Vestavěné reproduktory pěkně hrají, což příjemně překvapí i když jsem na Apple produkty zvyklý. Za zmínku stojí i úžasně velký trackpad, se kterým se pracuje velice pohodlně.
- Výkon odpovídající ceně
- Kvalitní zpracování a tichý chod
- Grafika RTX 4050 zvládne většinu moderních her
- Průměrný displej s horším podáním barev
- Vyšší hmotnost pro přenášení
- Trackpad by mohl být přesnější
Hledal jsem herní notebook za rozumnou cenu a Lenovo LOQ 15 mě zaujal svou kombinací výkonu a cenové dostupnosti. Design je jednoduchý, možná trochu nenápadný, ale notebook má solidní konstrukci, která nepůsobí levně. Uvnitř se skrývá dostatečně výkonný hardware pro nenáročné hraní i práci – procesor Intel Core 13. generace a grafika Nvidia RTX 4050 zvládnou většinu her v rozumném rozlišení a nastavení. Velkým plusem je tichý chod při běžném použití, což se u herních notebooků často nevidí.
Na druhou stranu, displej s 15,6" úhlopříčkou a Full HD rozlišením je jen průměrný, hlavně co se týče barevného podání. Notebook má navíc vyšší váhu, což ho nedělá ideálním na časté přenášení. Klávesnice je pohodlná, ale trackpad by mohl být přesnější. Za tuto cenu je však těžké najít herní notebook, který nabízí podobnou hodnotu. Lenovo LOQ 15 je skvělou volbou pro hráče s omezeným rozpočtem, kteří hledají solidní výkon a spolehlivost.
- rychlý
- Poměr kvalita cena
- Za tuto cenu chybí označení zapnuti Num lock
- Jsem spokojen
- Rychlá paměť.
- ventilátory
Hrozné fungování ventilátorů - kdykoliv se ventilátory zapínají, jejich otáčky na půl sekundy vyletí vysoko a hned se zase utiší. To se při běžné práci děje obvykle jednou za minutu, občas se ale chlazení zblázní a tyhle výstřely ventilátorů udělá třeba i 4x po sobě během 10 sekund. V tiché místnosti to je velmi rušivé. Nechápu, že u notebooku za cenu kolem 55tis není výrobce schopný zajistit inteligentnější spínání ventilátorů. Další drobný zádrhel byl se zárukou. Kupoval jsem rozbalený notebook a prodejce (TSBohemia) i po mém dotazu deklaroval plnou 48měsíční záruku na notebook, nicméně po mé kontrole na stránkách HP jsem zjistil, že záruka už 3 měsíce běží, na což jsem obchodem nebyl vůbec upozorněn. Po zavolání na podporu HP bylo možné záruku vyresetovat. Prodejce nevypadal, že by chtěl vyvíjet nějakou přehnanou snahu v řešení mých problémů s nákupem.
- Hezký
- Pomocník vnučce na škole
Asus TUF Gaming A15 FA507NV-LP111
Karlvonbahnhof
Přidáno: 17. listopadu 2024
(naposledy upraveno 17. listopadu 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
Super výkon pro hry za tu cenu. Notebook skvěle vypadá, je celkem tichý a má zajímavou podsvícenou klávesnici.
- Funkční
- Svižný
- Tyrkys hezká, záměr
Věděl jsem do čeho jdu, ale nastalo překvapení, nemám problém. Za tu cenu dobrý, jenom než tam naskákaly všechny aktualizace tak jsem zestárnul. Potom na běžné věci, jako internet a prohlížení, super, hudba v pohodě, víc od něj ani nechci, za hry bych si musel nafackovat. Toto na hru/y použije neznaboh. Zhrnutí, paráda
Acer Nitro V15 NH-QPDEC-003
Přidáno: 17. listopadu 2024
(naposledy upraveno 17. listopadu 2024)
Zakoupeno v MALL.CZ
Pro vnučku
Zatím ho mám velmi krátce. Pracuje velmi dobře.
- Nedoporučuji. Vrátil zpátky
prozatím odpovídá požadavkům, poměr cena/výkon
na domácí práce stačí
- Výkonný notebook za super cenu
- Zadní výduchy chlazení
- Podsvícená klávesnice
- 1T disk
- Desing
- Slabší výdrž baterie
Pro mé potřeby práce a občasnou hru je naprosto dostačující i přes vyšší hmotnost a kratší výdrž baterie. Při normálním použití je naprosto tichý. Moc se mi líbí desing. Poměr cena/výkon je velmi dobrý.