Poradna Notebooky


Autor: Michal | Vloženo: 06.11.2021 000 09:22 | Témata: Poradna Notebooky

Michal

Prosím o odkaz

Prosím o radu. Jaký notebook koupit pro syna aby na něm šla minimálně tato hra https://warthunder.com... a dále ho bude mít na sledování videa, klasickou školu a tak... Bohužel nemohu vyloučit pozdější přechod na jinou hru...
Děkuji předem moc za co možná nejvíce typů, zkušeností.

  • Fangovich

    Fangovich

    13. listopadu 2021 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Zdravím,

    hodil by se uvést cenový limit, ale aspoň uvedu pár příkladů.

    https://www.alza.cz... Za tohle by Vám syn nohy líbal a s radostí se chopil kterékoliv domácí práce, na kterou byste ho poslal. Ale ano, ta cenovka je někde úplně jinde...
    https://notebooky.heureka.cz... Tohle už má cenu příjemnější, ale pořád docela vysokou. Herní výkon to má skvělý - na War Thunder určitě a na další hry, které si vymyslí, taky.
    S cenovkou pod 18 tisíc se nedá zaručit, že to bude na hraní novějších her. Zvládne to, ale nijak zvlášť dobře a notebook bude moci nahradit přímotop. Je tam taky riziko, že se notebook "odvaří". Takové notebooky už nejsou stavěné na hraní, to, že to zvládnou, je jen příjemný bonus.
    https://notebooky.heureka.cz... Tohle je takové minimum. Níže bych už radši nešel, tam se nedá zaručit, že hra bude dobře hratelná.

    V každém případě doporučuji koupit nějakou chladící podložku s výkonnými ventilátory. Herní výkon to zvedne a hlavně notebook lépe chrání před přehříváním (tedy poklesem výkonu a nižší životností).

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Michal

      13. listopadu 2021 - Michal

      Jste moc hodný, děkuji Vám.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.