Poradna Notebooky


Autor: | Vloženo: 15.03.2018 000 14:08 | Témata: Poradna Notebooky

Jaký notebook zvolit ?

Rád bych znal Váš názor, a jaký notebook by jste mi doporučili z těchto dvou níže přiložených. Uvítám doporučení i jiného, pokud víte o lepším. Prosím ještě názor na výrobce. Už jsem to řešil zhruba se šesti lidmi co se poměrně slušně vyznají nebo jsou přímo spojeni dennodenně s IT technikou a zatím se mi nesešli názorově jaký notebook by si vybrali, tak už jsem z toho zoufalý.
Mé nároky a podmínky pro výběr notebooku byly takové: herní, kvalitní zpracování a minimální poruchovost, rozpočet max. 25 000 Kč, co nejlepší parametry, SSD+HDD, zvládání náročných her a programů minimálně po dobu 5 let. Předem děkuji za odpověď.

https://www.alza.cz...
https://www.alza.cz...

  • 15. března 2018 - Odpověď partnera sekce T.S. Bohemia

    Dobrý den,

    co se týče parametrů, tak vede HP Omen, nicméně je to jen kvůli většímu SSD disku, jinak jsou notebooky výbavou téměř totožné.

    Co se týče značky, obávám se, že Vám nikdo nepodá objektivní informaci tom, která je lepší. Ani jedna nemá vyloženě výhodu, jako má třeba Dell se svou zárukou.

    Rozhodoval bych se na základě parametrů, popř. designu a zpracování šasi. V čemž vede opět HP Omen, vzhledem ke kombinaci kovu a plastu použitém na šasi notebooku a výše zmíněnému většímu SSD disku.

    S pozdravem
    Váš obchodní tým
    TSBohemia.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.