Poradna Notebooky


Autor: | Vloženo: 16.02.2015 000 18:57 | Témata: Poradna Notebooky

Otazky ohledne asus x555ln xx144h

Dobry den, chtel bych si koupit vyse uvedeny notebook a to hlavne kvuli hram. Vim ze to neni extra herni notebook, ale vice nez 17.000kc si nemohu dovolit, spis min...
zajimalo by me jestli bych na nem spustil hry jako dying light, far cry 4, gta v a podobne nove hry, a na jake detaily a fps. A na kolik fps bych asi rozjel minecraft?
Jestli existuje vykonejsi notebook za stejne nebo mensi penize a neni to acer tak budu moc rad kdyz me na nej odkazete.

  • Fangovich

    Fangovich

    17. února 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Je to výkonný notebook, s výkonem vyšším by pak byl tento Acer s Linuxem, takže hned 2 věci jsou problémové. A co je důvodem, že nechceš Acer? horší chlazení?
    Hry to rozjede, nemohu říct, na jaké detaily, nejlépe se na to podívej na Youtube, tam toho najdeš hodně, stačí napsat GT 840m a název hry. Podle mě tak na střední by to mohlo být hratelné s těmi 30fps. Minecraft - předpokládám nejvyšší rozlišení tak těch 40fps. Podobné tomuto jsou možná velice spolehlivá a podle mě designově hezčí Lenova (nejlépe pak Lenovo z50), ale konfiguraci jsem našel vlastně stejnou tomuto Asusu, akorát s 4GB operační paměti RAM.
    Zmíněný Acer: https://www.mall.cz...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.