Poradna Notebooky


Autor: | Vloženo: 23.08.2008 000 11:46 | Témata: Poradna Notebooky

Poradil by mi někdo při koupi notebooku?

Dobrý den,

potřebovala bych poradit. Mám v plánu si koupit notebook,ale ve světě počítačů se příliš neorientuji. Využívala bych ho hlavně k prohlížení internetu a práci na něm,prohlížení a upravování fotek a videí. Nejvíc bych asi ocenila rychlost internetu a možnost ukládat velké množství dat. Pokud jde o počítačové hry,tak na ně bych notebook rozhodně nepoužívala. Taky bych se chtěla zeptat,jestli když si koupím notebook už s OS,budou programy Microsoft Office součástí nebo si je budu muset koupit zvlášť? Kolik asi stojí program Adobe Photoshop? Bude mi k práci na internetu a ukládání a prohlížení fotek,MP3 písniček,videí a dokumentů stačit kapacita pevného disku 160 GB? Když by měl notebook čip grafické karty ATI Mobility RadeOn X1350 brala by si tato karta paměť z RAM,která má 1024 MB nebo by pracovala nezávazně na RAM? A poslední otázka,když mám doma již stolní počítač s internetem,šlo by nějak,aby byl na notebooku také internet,ale platilo se pouze za ten,co je na stolním počítači? Notebook,který jsem si vybrala obashuje jak bezdrátovou síťovou kartu WiFi tak bluetooth,pořád mi ale není jasné,jak to bude s tím internetem. Budu muset nějak pomocí toho bluetooth navázat spojení se stolním počítačem? Prosím,mohli byste mi toto všechno vysvětlit? Děkuji moc,pokud mi někdo odpovíte. Pište mi když tak na můj e-mail. Moc děkuji.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    25. srpna 2008

    Ahoj,
    mas v tom pekny zmatek. Ani nevime, jaky mas cenovy limit. Nicmene pro tvoje ucely bych ti doporucil nejlepe Lenovo R61i v cene 16000-17000 Kč s DPH.

    Notebooky se prodavaji jak s OS, tak i bez nej, office neni soucasti nikdy. Muzes vyuzit nahrazku v podobe Open Office, ale plnohodnotna nahrada to neni. Pokud jsi student, jsou i zvyhodnene baliky office.

    Co se tyka internetu, zalezi jak jsi pripojena. Modem to uz snad nebude, takze budes potrebovat jenom router (cca 600kc), do ktereho zapojis oba PC.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.