Poradna MSI GE60 0ND-298CZ

Autor: | Vloženo: 09.04.2013 000 18:57 | Témata: Poradna MSI GE60 0ND-298CZ

CENA

Nevíte náhodou kdy se zlevní tento netebook pod 25tisíc korun?? přesně v ten moment jsme se já a mích 8 kamarádů z IT školy rozhodli ho koupit :) bohužel jen čekáme na to až ho zlevní.. už jen 300 korun!!! tak rchle at de cena dolu!
PS: rozhodně tento notebook doporucuji pokud vám nevadí slabší provedí ale naoplátku chcete dostat maximální výkon který vidíte u jiných značek a firem až o 3000kč výše ;)

  • Petr-Feďor

    Petr-Feďor

    9. dubna 2013

    http://www.alza.cz... tady pod 25tis. a zdale opravdu zdaleka nemá max výkon. tento má mnohem mnohem větší http://www.alza.cz...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne (1)
    • Maclemore

      10. dubna 2013 - Maclemore

      ten od MSI co jste poslal je bohužel zánovní zboží čili >Použité zboží, plně funkční, kompletní. Produkt nemusí být v originálním obalu.< a to bohuzel nechceme :/. jinak stim lenovo těžko srovnávat .. možná má lepší grafiku ale ma pomalej HDD( i když je tam SSD).. no když se snažím dodát fakta o tom jak je výkoný či ne, uvědomuji si vlastne celkově má asi lepší výkon, máte pravdu :). ted kdyby tam jeste dali mysto 2 550m jednu GTX660m brali bychom, hned. jelikož ale neni tak deme pořád do MSI 298 ;)


    • Petr-Feďor

      10. dubna 2013 - Petr-Feďor

      Heh máte šajna o čem je řeč?? Má pomalej HDD???????? Cože??? Má Normální Disk kterej má větší otáčky to nemá nic společného s přístupovou dobou s SSD se to nedá vůbec porovnat to je jako Škodovka vs Lambo :-D . GTX 660m je uplně stejná grafika jako GT650m (to MSI se ani kvalitou ani výkonem nemůže tomuto rovnat heh:-D ) Vaše volba - vymlouvat vám to nebudu. Jen blázen by dal přednost MSI když může mít za stejnou cenu o 50% výkonnější netes.


    • Maclemore

      12. dubna 2013 - Maclemore

      Jaj proboha Vy ste na speedu nebo LSD ne? Nebo jste snad když ste byl malý upadl ze schodů a nesete si doživotní nasledky poranění hlavy? :D prej že GT650m je stejná jako GTX660m? no.. tak to je mi potom záhadou proč nesou jiné označení.. přeci kdyby by byly stejné nemuseli by je zbytečně výrobci pojmenovávat a jinak označovat.. že sou stejné? to je tvrzení proti tvrzení, na mé straně však leží fakta zatímco vašemu tvrzení by se vysmál i průměrný inteligenčně potentní hlupák (proto si všímejte že já se vám nesměji, jen poukazuji na fakta o vaší mýlce) ..mají jinou rychlost grafického čipu, mají jiný grafický čip, mají jiné chlazení, mají jiné Pixel Shader Engines a Vertex Shaders, jinou texturovou rychlost, rozdílné ROPS, rozdílnou rchlost grafického paměti, rozdílné šířky pamětových zbernic a také jinou propustnost paměti a ke všemu je dokázáno, zpočítáno, vyzkoušeno, otestováno a vyhodnoceno že 660m je v každém případě minimáně až o 16%, v některých případech ažo 21% rychlejší a výkonější než 650m a Vy mi chcete tvrdit že "jsou stejné"?!! proboha člověče, otevřete oči ;).
      a ještě se vratmě k vaší reakci.. "Má pomalej HDD???????? Cože???" ..ano opět se musím pozastavit nad vaším zdravotním stavem.. jste v pořádku? já bych řekl že rozhodně nejste.. nevím zda-li se v této oblasti trochu orientujete každpádně bych řekl že rozhodně NE. Model od lenova má rychlost otáčk HDD 5400RM což jak jistě všichni zkušení vědí, je již rychlost jež byla dosažena v roce 2001 a na trh se plně rozšířila v roce 2007 a momentálně je to okrajová varianta řešení, za předpokladu, jako v tomto, že máte velkokapacitní HDD nad 1GB anebo chcete získat nižší cenu.
      Nyní ještě zareaguji na vaše otázky neůměrně rovné přímé zlobě za to že někdo nezasvěcený mluvý o něčem o čem nic nevý.. >>>>
      "Heh máte šajna o čem je řeč??" - Ano, mám. Děkuji za dotaz. "Má pomalej HDD????????" - Ano, má pomalej HDD. Předpokládám že když jste se dozvěděl tuto informaci tak jste se lekl n a tolik, že jste musel napsat 8 otazníků. "Cože???" - Vydličky a nože. "Má Normální Disk kterej má větší otáčky to nemá nic společného s přístupovou dobou..." - vážně ne? :O nivinka! jenže dovoluji poukázat na to, že jsem se ani náhodou nezmínil o přístupové době pevného disku. proč mi sakra cpete že něco s něčim nemá nic společného? za předpokladu že to jsem uvažoval že si to přečte více lajků než odborníků či zasvěcenců, napsal sem prostě, lajcky a jednoduše že je pomalý. to samo o sobě, pokud je mi známo, hned neznamená že mluvím o přístuúpové době pane chytrý :) "...s SSD se to nedá vůbec porovnat..." - Ale, ale,ale.. já sem vůbec nemluvil o SSD disku ajeho přístupové době či jiných vlastnostech a specifik.. proč tedy na to odpovídáte?(aha LSD..) "...to je jako Škodovka vs Lambo :-D ." - vážně? no rardši nebudu komentovat vaše nerožvážné přirovnání stojící za potlesk a pak posměch publika, nebo chcete-li, prostě starou bačkru.
      ještě se mi líbí vaše věta !Vaše volba - vymlouvat vám to nebudu. Jen blázen by dal přednost MSI když může mít za stejnou cenu o 50% výkonnější netes" .. ano rozumím upadl jste na hlavu.. ja vam to teda osvětlím. Ne milí člověče nemusítemi to vymlouvat, a ani to nepište :) a rozhodně máte pravdu že jen blázen by dal přednost o 50% mín výkonějšímu notebooku, jenže vy jste upadl na hlavu a jedete v omamných látkách takže pozor-nelekněte se jako minule jak ste psal tolik otazníků- MSI ge60 ond 298 neni o 50% mín výkoné než to druhé lenovo, ba co více, je dokonce výkonější ;), má výkonější procesor, lepší a výkonějsší operační paměti, rychlejší HDD a lepší a rychlejší a výkonější integrovanou grafickou kartu.. čili pane chytrý, nechte se léčit, opravdu to potřebujete :) máte neuvěřitelně vyfantazírované halucinogení představy a vidiny díky psychotropním a halucinogením drog, co berete a také proto, že jste jako malý spadnul na hlavu :). Děkuji že jsem se mohl vyjádřit k váší reakcí, doufám že nezalezete jako poslušný pejsek do rohu a budete doufat že vás tato ostuda mine, ale zareagujete na to ;). JSTE MACH!


    • Maclemore

      12. dubna 2013 - Maclemore

      zatímco já šebestová ;)


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.