Poradna Lenovo ThinkPad Edge E590 20NB0029MC

Autor: | Vloženo: 28.12.2019 000 00:59 | Témata: Poradna Lenovo ThinkPad Edge E590 20NB0029MC

Usb - c? ram? dvd? zálohování?

USB - C konektor je pouze jeden a to napájecí? RAMka je jen na jednom slotu, to si výrobce tak věří, že se nepokazí, nebo disponuje "self - healing" jako serverové RAMky? Externí DVD mechaniku je zřejmě nutné připojit přes rizikové USB? Jak má tento notebook vyřešeno zálohování - obnovení systému (tovární nastavení), "F2" nebo jako u jiných typů: "novo - button"? Líbí se mi, mít mechaniku a 2 sloty RAM, tak už bych si ho dávno koupil i dražší!

  • 13. ledna 2020 - Oficiální zástupce značky Lenovo

    Dobrý den, USB-C konektory jsou dva, jeden z nich nabíjecí. RAM je v jednom slotu pro případný snažší upgrade na 32 GB RAM. Externí mechaniku je potřeba připojit přes USB, nevíme proč by mělo být rizikové. V notebooku je recovery oddíl, do kterého se vstupuje přes klávesovou zkratku.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Lenny Vo

      19. ledna 2020 - Lenny Vo

      Dík za info! Vy jste zřejmě autorizovaný prodejce, že? V podstatě si chci pořídit tento notebook jen se 2 malými detaily - "upgrady", dva sloty na RAM DDR4 (8+8, později - po záruce nebo poruše možná 16+16), prostě v tomto případě mi na počtu záleží, chápejte, chci se vyhnout případnému servisu a interní mechaniku ..., jasně trochu pravěk, ale chci být kompatibilní za všech okolností, což mi připomíná další retro prvek a tím je VGA port, bylo by možno, ale není pro mne nutnou podmínkou? No budiž, i tu mechaniku si mohu připojit přes to USB, ale rizikové je podle mne zapisování na DVD/CD, kvůli konektorům a možnému pohybu, jasně funkce "jitter correct" a "podtečení bufferu" by mohlo fungovat, ale jistější je interní. Chci toho moc a co takhle 17" IPS display a mělo by se vejít více komponent? Je tedy možné při zachování záruky (?), sestavit - upravit tohoto pracanta na zakázku nebo mi můžete doporučit velmi podobnou sestavu tak asi za stejnou cenu nebo mírný příplatek? Disk SSD 512 GB M.2 (jsou už i LEVNÉ verze 1 TB SSD, ale s horší výbavou!), dedikovaná grafika AMD (2GB), podsvícená klávesnice - podmínečně, Windows 10 64 bit PRO, čtečka (SD nebo i jen micro SD, mám zkušenosti s chybovým čtením a výpadky s velkými SD / MMC kartami), čtečka otisků, chytrý "track point", bluetooth, jádro Intel core I7 8565U - 4 fyzická jádra s 8 vlákny, wifi ac, 3D kamera, ale to už je asi příliš, atd., zkrátka to seskládat a se stejnou zárukou prodat za přibližně stejnou cenu, mám obavy, že s vývojem technologií bude tento typ brzy překonán a možná za nižší cenu dostupný jiný s více "historickými" komponenty. Děkuji za případnou odpověď. V případě prodeje notebooku s výše jmenovanými požadavky nebo nesrozumitelností si vyžádejte můj e-mail a můžeme překročit k objednání. S pozdravem R.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.