Poradna Asus X551CA-SX012H

Autor: | Vloženo: 31.08.2014 000 16:25 | Témata: Poradna Asus X551CA-SX012H

Lze se zavřeným víkem, lze připojit přes jack repráčky i mikrofon?

Dobrý den, prosím Vás je tento NB použitelný dlouhodobě v režimu desktop se zavřeným víkem a připojenou klávesnicí a ext. monitorem přes VGA konektor? Jaký má typ chlazení - zespodu do boku nebo shora přes klávesnici?
Jak je to s konktorem jack pro sluchátka a mikrofon? On je podle obrázku jenom jeden? Já mám třeba sluchátka s mikrofonem vyvedená do dvou jacků. To bych je vůbec nemohl zapojit? Nebo třeba zároveň zapojit repráčky na hudbu a samostat. mikrofon? Ž e by to bylo jen pro nějaká zařízení, která integrují sluchátka a mikrofon do jednoho jacku? Taková ani neznám - a i kdyby byla, tak by ten zvuk pak nemohl být stereo, ne? Poprosil bych o objasnění této věci ohl. jacka.
Ještě jedna věc: Je nějaký větší rozdíl mezi dual-core procesorem o frekvenci cca 1500 Mhz jako má tento a o frekvenci cca 2000 Mhz? Nb chci používat hlavně na web,stažené filmy (možná HD, zatím jsem nepoužíval) , videa na youtube, televizní vysílání (popř. s DVB-T adaptérem), běžné kancelářské aplikace, hry ani ne (a pokud ano, tak ojediněle nějaké zcela základní). Důležité pro mne je, abych mohl mít zároveň otevřeno hodně oken např. prohlížeče a aby se dal NB s otevřenými okny uspávat a dostatečně rychle budit. Bude mi pro tyto účely stačit frekvence procesoru 1500 Mhz nebo je frekvence 2000 Mhz při tomto používání kvalitativně lepší?
Díky moc za odpověď

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.