Poradna Asus Vivobook 2GB/32GB E200HA-FD0004TS

Autor: | Vloženo: 10.10.2016 000 22:05 | Témata: Poradna Asus Vivobook 2GB/32GB E200HA-FD0004TS

Extra staré hry

Nemáte někdo zkušenost, zda tento notebook (ač není určen na hry) zvládne prehistorické hry typu heroes of might and magic 2 nebo 3. Tablet to totiž zvládá (ač v osekané verzi).

Děkuji.

  • chimerababel

    chimerababel

    11. října 2016 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Tento v podstatě netbook opravdu pro hraní není, nicméně ty opravdu staré hry tipu heroes of might and magic 2, i s verzí 3 zvládne. Jestli vám jde čistě o cenu machiny tak toto rozhodnutí chápu, jinak pokud máte trochu víc peněz koupil bych raději tento
    https://notebooky.heureka.cz... výkonem se dostanete jinam jak po procesorové např. WinRar 1321 bodů vs 1700 bodů, tak hlavně po grafické např. 3DMark - Ice Storm Unlimited Physics 1280x720 offscreen 11107.5b vs 20349b

    zde je jejich detailní porovnání:
    http://www.notebookcheck.com...
    http://www.notebookcheck.net...

    PS: Pokud se vám byla moje odpověď užitečná, prosím oceňte ji kladný hodnocením zde na heuréce zlepšíte mi tím můj rank, díky :-)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Petra

      11. října 2016 - Petra

      Velice Vám děkuji za odpověď,

      nejde mi o cenu, ale o váhu. Dost cestuji - pracovně i soukromě - a tablet mi už nestačí, když potřebuji vyřídit maily a administrativu. Notebook, který mám doma je na cestování zase moc velký a těžký, takže hledám nějakou alternativu mezi. Jinak hry téměř nehraju, pouze si občas při dlouhém letu spustím ty Heroes, tak mě zajímalo, zda by to zvládlo alespoň tuto hru.

      Ještě jednou děkuji za rychlou a kvalitní odpověď.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.