Poradna Apple MacBook Pro MC975CZ/A

Autor: | Vloženo: 21.07.2013 000 11:40 | Témata: Poradna Apple MacBook Pro MC975CZ/A

Rozhraní

Macbook 15 retina jsem si koupil asi před týdnem, a zatím se vyskytlo několik problémů, které bych potřeboval vyřešit. Je to zvláštní, ale v mém pokoji, kde jsem u starého notebooku s wifi neměl problém, nyní wifi u nového macbooku občas vypadává, chtěl jsem to řešit internetovým kabelem, ten zde ovšem není kde zastrčit... Potom jsem byl zvyklý na poslech 5.1. repráků, což zde s jednou zdířkou na jacka musím také nějak vyřešit...A jako další, bojím se že ne poslední problém, je HDMI vstup...HDMI vstup byl jedním z mých požadavků...ovšem když macbook propojím s naší televizí, nepřenáší se zvuk...

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    21. července 2013

    Za 1. bych doporučil nainstalovat všechny potřebné aktualizace a při tom restartovat wifi router. Bohužel zvuk 5.1 se dá vyřešit pouze asi externí zvukovou kartou, ale mě všech 5 reproduktorů hraje, ikdyž zapojím pouze jeden kabel, ale to je tím, že mám jinak situované připojení reprobeden. Ohledně zvuku přes HDMI. Stáhněte si program VLC player. Připojte HDMI, film přetáhněte na druhou obrzaovku, nebo pokud zrcadlíte, tak nic nedělejte. Nahoře dáte zvuk -> zvukové zařízení a vyberete HDMI, toď vše. Jinak obecně zvuk přes HDMI se dá nastavit v nastavení zvuku a jako výchozí výstup dáte HDMI, nebo název televize, záleží, jak se Vám to zobrazí..

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Frodo Pytlík

      22. července 2013 - Frodo Pytlík

      Děkuji za pohotovu odpověď, mám dojem, že teď už je wifi lepší, ale nerad bych to zakřikl :)) I tak se ale občas potřebuji připojit ethernetovým kabelem, takže to budu muset řešit asi redukcí. A ohledně toho HDMI děkuji za řešní, zkusím to, ovšem to neřeší internetová videa apod, které přes VLC nepustím, že?


    • Anonymní uživatel

      22. července 2013 - Anonymní uživatel

      Redukce přes Thunderbolt originál od Apple to vyřeší :) A jak říkám->nastavení-> zvuk -> výstup a zvolit HDMI a mělo by to hrát přes televizi :)


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.