Poradna Acer Aspire V3-571G NX.M6AEC.008

Autor: Anonym | Vloženo: 06.05.2014 000 12:20 | Témata: Poradna Acer Aspire V3-571G NX.M6AEC.008

Anonym

Detaily GPU u notebooku :) ?

Tento notebook vlastní grafickou kartu 730m, je tato grafická karta spolu s Full hd displayem dostačující na hry (např. World of Tanks, Counter strike GO, World of Warcraft...a nějaké náročnější typu : Bf3,AC3,Bioshock Infinitive?)
Na jaké detaily tyto jmenované hry jedou ?

Jakou má grafická karta sběrnici 64bit , nebo o poznání lepší 128bit.?
- Hledám screen GPU-Z grafické karty, víte o nějakém ,popřípadě vyfotili a poslali by jste mi ho?

Předem díky za odpovědi :)

  • Anonym

    Anonym

    9. května 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Vím na 100% že je zde čip GK107 tudíž 128bitová.

    Bechmarky: http://gpuboss.com...

    Na YT najdeš FPS testy (Ty co jsou točené frapsem nebo podobnou aplikací, ber s rezervou, samotné točení dost ovlivňuje výkon počítače)

    Jinak je určitě za zmínku podotknout FullHD IPS displej, který je opravdu překrásný a mít toto za 15 000 je neskutečně dobrá cena a Acer mám 2,5 roku a jediný problém byl z častého používání(min. 10hod/den) byl problém s napájecím konektorem, ale jinak žádný problém.
    Snad jen jestli jdeš vyloženě po každém FPSku tak v této cenové kategorii je tento Asus o něco lepší (ale osobně Asusu nevěřím) : https://notebooky.heureka.cz...
    Ale není FullHD, bývá problém s plastama a má jen jeden 3,5mm Jack buď na Sluchátka nebo na Mic, ale to se dá vyřešit rozdvojkou za 500Kč.
    S pozdravem Anonym.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      9. května 2014 - Anonymní uživatel

      Děkuji za odpověď :)

      Vrtá mi to hlavou, s značkou Acer mám zkušenosti a jsem s ní spokojen :) Pro mě by byl nejspíše lepší Asus, protože hodlám hrát hry a relativně hodně cestuji, je lehčí a prý i z kvalitnějších materiálů (nevím to jistě jenom jsem se takhle dočetl) Zase na druhou stranu tu mám konkurenta ,který za stejnou cenu má Full HD display a né o moc menší výkon :) Asi bych spíše bral tento Acer :) Je to těžké rozhodování...


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.