Poradna Asus N56VV-S4027

Autor: | Vloženo: 10.09.2013 000 11:26 | Témata: Poradna Asus N56VV-S4027

Odkial zoženiem ovládače na Windows 7 ?

K notebooku bolo pridané inštalačné CD iba s ovládačmi na Win 8, dajú sa tieto ovládače nainštalovať aj na Win 7, alebo treba inštalovať ovládače z iného modelu ? Ak iný model, tak ktorý ?

  • Petr-Feďor

    Petr-Feďor

    10. září 2013

    Řekl bych že ovladače nejsou. Použít ovl. z WIN 8 nejdou. a z jiného modelu by možná něco šlo, ale je to pochybné a nebudou určitě na všechen HW. Neznám váš důvod přechodu na win7. Pokud je to kvůli METRU, tak stačí nainstalovat Startisback nebo Start 8 apod. a máte z 8ček vzhledem i funkcí win 7. (pokud je důvod jinej tak neporadím)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • Tomáš, 33 let

    Tomáš, 33 let

    11. září 2013

    Ahoj. Také jsem koupil model N56VV bez systému kvůli W7. Naistaloval jsem ovladače pro W7 z modelu N56VZ ze stránek ASUS.cz/podpora. Použil jsem chipset, audio, LAN. WLAN dej od Intelu (pro to budeš potřebovat nainstalovat dotNetFx45_Full_setup). Grafiku dej také Intel a u nvidie jsem měl problém, který mi teprve dneska spravil kamarád. Normální způsob nefungoval. To jsem stáhnul ovl od Nvidie na 750 GT, ale hlásilo to, že nemůže najít hardware, ale kamarád to udělal na tvrdo, to znamená ve správci zařízení dej aktualizovat ovl a dej vybrat cestu, ne automat, a zadej rozbalené místo ovl od nvidie (možná cestu až do adresáře driver..) Po instalaci už to hodilo název grafika nvidie, ale stále to mělo vykřičník, až po restartu to fungovalo, jak má. Pro tento ovl použil z modelu tohoto notebooku, ale pro W8 (takže N56VV W8 a stáhnul tenhle ovl) Ale dost pravděpodobně to půjde i s těmi ze stránek nvidie. Zakopaný hlavní pes byl podle mě v tom, že ty ovladače musíš tomu počítači vysloveně vnutit.. A ještě je tam jedna věc, která ve správci zařízení svítila u grafiky a to bylo nějaké PCI, na to slouží ovl, který je na ASUS pod Others (N56VZ - W7) a je to Intel Management Engine Interface. Tenhle ovl ale dokáží najít i windows sami přez automatické hledání na netu.. Tak GL.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • David

      29. září 2013 - David

      Ahoj, instaloval jsem sedmičky a postupoval jsem podle Tebe. Ale pořád mi to jede na grafiku itel, ne na nvidii. Zkoušel jsem ovladače ze stránek nvidie na GT 750 pro sedmičky i ze stránek asusu přímo pro N56VV pro osmičky. Ve správci zařízení to vypadá bez problémů, ale když dám hodnocení systému, tak píše u grafiky 5.1 a u herní grafiky 7.1. Předpokládám, že tobě to píše vyšší hodnoty. Nedělal si s grafikou ještě něco, co si tady nepopsal?
      Díky za jakoukoliv radu.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.