Lenovo IdeaPad Z710 59-434026

86 %

Popis produktu

Parametry produktu

Operační systém
Windows 7 Home Premium

Recenze

  • , zakoupeno v CZC.cz

    Doporučuje produkt

    70 %

    Je to dělo.

  • , zakoupeno v CZC.cz

    Doporučuje produkt

    90 %

    Kvalitní notebook.

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Super zvuk
    • HD obraz
    • Výborný notebook na hry, filmy....
    • Slabší výdrž baterie

    Celková spokojenost, rozhodně doporučuji

Parametry produktu

Operační systém
Windows 7 Home Premium

Popis produktu

Full HD displej

Užívejte si sledování filmů a hraní her v celé jejich kráse s Full HD rozlišením displeje 1920x1080.

Grafická karta NVIDIA® GeForce®

Robustní výkon pro videa ve vysokém rozlišení, úpravu fotografií , plynulé přehrávání filmů a zábavu z hraní 3D her s grafickou kartou NVIDIA® GeForce® GT745M 2GB s podporou DirectX ® 11.

Stylové provedení

Model Z710 se dodává ve stylové grafitové barvě s jemnou povrchovou úpravou, díky které je jeho používání potěšením.

Dvojice reproduktorů navržených společností JBL® s technologií Dolby® Home Theater® v4

Zvýšená čistota zvuku a maximalizovaný výstup zvuku bez zkreslení- vychutnejte si úžasně čistý zážitek z prostorového zvuku prostřednictvím dvojice vestavěných reproduktorů navržených společností JBL® s nejnovějším vylepšením zvuku Dolby®.

Optická mechanika

Pokud si chcete vychutnat oblíbené filmy i na cestách, přijde vám vhod 9,5 mm optická jednotka s vypalovačkou.

Lenovo Voice Control

Hlasové ovládání Lenovo Voice Control umožňuje ovládat váš počítač jednoduchými hlasovými příkazy a pokud se vám nechce psát, můžete dokonce diktovat celé dokumenty či e-maily.

Sledování obsahu na velké obrazovce

Pomocí portu HDMI můžete přenášet obraz z vašeho modelu Z710 například na televizor. S televizory podporujícími technologii Intel WiDi můžete přenášet obraz i bezdrátově.

Inteligentní touchpad

Inteligentní touchpad optimalizovaný pro nové rozhraní operačního systému Windows 8 nabízí jednoduché funkce posouvání, přiblížení a otáčení pro pohodlné ovládání notebooků Z710.

Klávesnice AccuType

Klávesnice AccuType se může pochlubit moderním vzhledem a ploššími, mírně zaoblenými klávesami, které zvyšují pohodlí i přesnost při psaní. Vyberte si model s podsvícenou klávesnicí pro snadné psaní při nízkém osvětlení.

Integrovaná 720p HD webkamera a dvoupásmové digitální mikrofony

Dokonale ostrý obraz a křišťálově čistý zvuk a funkce sledování obličeje vám umožňují konverzovat s přáteli a rodinou, jako byste mezi nimi byli skutečně přítomni.

OneKey Recovery

Rychle se zbavte virů nebo zvládněte poruchu softwaru stisknutím jediného tlačítka. Pokud dojde k poškození vašeho systému, nástroj OneKey Recovery dokáže rychle rozpoznat a opravit příslušný problém a zároveň ochrání vaše data.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

4zákazníci doporučují produkt
1zákazník nedoporučuje produkt
86 %
průměr z 12 hodnocení
5
7 ×
4
4 ×
3
1 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • Nedoporučuje produkt

    50 %
    • Výkon slušný
    • Plnohodnotná klávesnice
    • Slušné grafické rozlišení
    • Klávesnice nevyhovujicí, rozpadá se a klávesy vypadávají a dále se prohýbá. Jinak saši také nic moc.

    Vcelku to jde, akorát za ty peníze by to mělo být trochu lepší provedení. Každopádně Lenovo již nikdy víc. :)

  • , zakoupeno v CZC.cz

    Doporučuje produkt

    70 %

    Je to dělo.

  • , zakoupeno v CZC.cz

    Doporučuje produkt

    90 %

    Kvalitní notebook.

  • V přepočtu za cca 24 000,- získáte dokonalou náhradu za stolní počítač. Ovšem pouze v případě, že vám záleží více na mul...

    Zobrazit celou recenzi na www.lenovoblog.cz

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Super zvuk
    • HD obraz
    • Výborný notebook na hry, filmy....
    • Slabší výdrž baterie

    Celková spokojenost, rozhodně doporučuji

{"Oblíbené kategorie":[["Elektrokola","https://elektrokola.heureka.cz/"],["Domácí potřeby a úklid","https://domaci-potreby-uklid.heureka.cz/"],["Hygienické tampóny","https://hygienicke-tampony.heureka.cz/"],["Závaží a spony na ubrusy","https://zavazi-spony-ubrusy.heureka.cz/"],["Kancelářské sponky a klipy","https://kancelarske-sponky-a-klipy.heureka.cz/"],["Elektrické sekačky","https://sekacky.heureka.cz/f:10164:350822/"],["Hnízdečka do postýlek","https://prislusenstvi-k-postylkam.heureka.cz/f:22270:41101795/"],["Stříbrné řetízky pro pány","https://retizky.heureka.cz/f:8868:108795;8869:69260/"],["Sedáky a polstry s upevňovacími šňůrkami","https://polstry-sedaky-a-podusky.heureka.cz/f:31627:1/"],["Dětské respirátory","https://respiratory.heureka.cz/f:27498:40924730/"]],"Vybrané značky":[["Notebooky Dell","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9720/"],["Notebooky Umax","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9488/"],["Notebooky HP","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9582/"],["Notebooky Fujitsu","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9367/"],["Notebooky Apple","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9539/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat masážní přípravek?","https://masazni-pripravky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-masazni-pripravek/"],["Jak vybrat vakuovou pumpu?","https://vakuove-pumpy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-vakuovou-pumpu/"],["Jak vybrat držák GPS navigace?","https://drzaky-navigace.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-drzak-gps-navigace/"]],"Vybrané produkty":[["MACO převodovka Multi-Trend fixní 7 2101-2350","https://okenni-kovani.heureka.cz/maco-prevodovka-multi-trend-fixni-7-2101-2350/"],["Gumová vana do kufru Rigum KIA Sportage 2016- HORNÍ POLOHA","https://autokoberce-do-kufru.heureka.cz/gumova-vana-do-kufru-rigum-kia-sportage-2016-horni-poloha/"],["Optimum Power Clean 3,8 l","https://univerzalni-cistice-aut.heureka.cz/optimum-power-clean-3_8-l/"],["Olang BMX 81/Nero Ice","https://panske-holinky.heureka.cz/olang-bmx-81-nero-ice/"],["Motorola MC9190","https://datove-terminaly.heureka.cz/motorola-mc9190/"],["Joie Brisk LX ember 2023","https://kocarky.heureka.cz/joie-brisk-lx-ember-2023/"],["Travelite Basics Roll up bordeaux 35 l","https://batohy.heureka.cz/travelite-basics-roll-up-bordeaux-35-l/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}