Lenovo IdeaPad Yoga 13 59-442731

88 %

Popis produktu

Parametry produktu

Operační systém
Windows 8.1
Ultrabook
ano

Recenze

  • , zakoupeno v KASA.cz

    Doporučuje produkt

    70 %
    • je malý, celkem lehký, hezký a ten převracecí displej je boží
    • Je trochu hlučnější větrání, a ten displej musí být s rozlišením na 150% a kvůli tomu jsou některé věci rozmazané (ale to je hlavně kvůli windowsu)

    Tento noťas jsem chtěl kvůli tomu, že je to yoga, můžu převrátit displej a jelikož byl velmi levný, při porovnání s konkurencí. Zatím počítač nijak nehapruje, trochu jsem si musel pohrát s nastavením, aby vše fungovalo, ale už jsem to vychytal.

Parametry produktu

Operační systém
Windows 8.1
Ultrabook
ano

Popis produktu

Flexibilní provedení a displej otočný o 360 stupňů

Jednoduše si vyberte některý ze čtyř režimů – Notebook, Stojánek, Tablet a Stan – a systém automaticky přizpůsobí systémová nastavení a uzamkne klávesnici. Tajemství: Jedinečný design a dotykový displej notebooku Yoga 2, který umožňuje otáčet displej o 360°. Režim používání si tak můžete vybrat podle toho, co chcete právě dělat.

Aplikace pro každý režim

Různé režimy vyžadují různé aplikace. Unikátní software Yoga Picks dokáže rozpoznat zvolený režim používání a v závislosti na něm vám doporučí nejvhodnější aplikace. K naprosté flexibilitě vícerežimového notebooku Yoga 2 přispívají také předinstalované aplikace jako Phone Companion, Camera Man, Photo Touch a Chef.

Dlouhá výdrž baterie

Vzhledem k výdrži baterie až 8 hodin na jediné nabití budete moci s notebookem Yoga 2 pracovat po celý den – perfektní pro uživatele na cestách. 10bodový vícedotykový displej 13,3" notebook Yoga 2 využívá 10bodový vícedotykový displej, který zajišťuje přesné a pohodlné ovládání systému.

Lenovo Motion Control

Používejte webkameru jako ovládací zařízení pro snadné procházení stránek, rychlý posun vzad/vpřed při přehrávání hudby, změnu hlasitosti a provádění jednoduchých příkazů pohybem ruky.

Lenovo Voice Control

Vyberte si model s hlasovým ovládáním Lenovo Voice Control a jednoduše svému notebooku Yoga 2 řekněte, co má udělat. Nebo mu položte otázku.

Plynulý přechod mezi jednotlivými režimy

Software Lenovo Transition automaticky přepíná spuštěné aplikace do režimu celé obrazovky, jakmile přejdete z režimu běžného notebooku do režimu Stan, Stojan nebo Tablet.

Vícedotykový touchpad

Intuitivní touchpad optimalizovaný pro Windows 8 zajišťuje snadné posouvání, přibližování a otáčení obrazu.

Klávesnice AccuType

Oblíbená klávesnice AccuType je ergonomicky navržena tak, aby umožňovala pohodlné psaní s minimem překlepů.

Stereo reproduktory s technologií Dolby® Home Theater®

Stereo reproduktory notebooku Yoga 2 s technologií Dolby Home Theater poskytují bohatý zvuk a nabízí dokonalý poslechový zážitek.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

1zákazník doporučuje produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
88 %
průměr z 5 hodnocení
5
4 ×
4
1 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • , zakoupeno v KASA.cz

    Doporučuje produkt

    70 %
    • je malý, celkem lehký, hezký a ten převracecí displej je boží
    • Je trochu hlučnější větrání, a ten displej musí být s rozlišením na 150% a kvůli tomu jsou některé věci rozmazané (ale to je hlavně kvůli windowsu)

    Tento noťas jsem chtěl kvůli tomu, že je to yoga, můžu převrátit displej a jelikož byl velmi levný, při porovnání s konkurencí. Zatím počítač nijak nehapruje, trochu jsem si musel pohrát s nastavením, aby vše fungovalo, ale už jsem to vychytal.

{"Oblíbené kategorie":[["Okenní kování","https://okenni-kovani.heureka.cz/"],["Modelovací hmoty","https://modelovaci-hmoty.heureka.cz/"],["Koupelnové sestavy","https://koupelnovy-nabytek.heureka.cz/f:17794:1/?f=3"],["Pánské tepláky","https://panske-teplaky.heureka.cz/"],["Dětské deštníky","https://destniky.heureka.cz/f:14765:466940/"],["Dětské přechodné bundy","https://detske-bundy-a-kabaty.heureka.cz/f:37362:1/"],["Komponenty pro elektrokoloběžky","https://komponenty-pro-kolobezky.heureka.cz/f:29588:1/"],["Instantní zelené kávy","https://instantni-kava.heureka.cz/f:36930:1/"],["Depilátory Remington","https://depilatory.heureka.cz/f:31953:42949375/"],["Sady nabíječek a baterií k aku nářadí - originální","https://sady-baterii-a-nabijecek-k-aku-naradi.heureka.cz/f:34088:43713575/"]],"Vybrané značky":[["Notebooky Fujitsu","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9367/"],["Notebooky Umax","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9488/"],["Notebooky Apple","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9539/"],["Notebooky Gigabyte","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:172622/"],["Notebooky Acer","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9292/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat dětské punčocháče?","https://detske-puncochace.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-detske-puncochace/"],["Jak vybrat přípravek na bělení zubů?","https://beleni-zubu.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-pripravek-na-beleni-zubu/"],["Jak vybrat zahradní nůžky?","https://zahradni-nuzky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-zahradni-nuzky/"]],"Vybrané produkty":[["Organis arašídové máslo jemné 1 kg","https://cokokremy.heureka.cz/organis-arasidove-maslo-jemne-1-kg/"],["BAM BAM Baby Chrastítko Ježek měkké plast","https://chrastitka.heureka.cz/bam-bam-baby-chrastitko-jezek-mekke-plast/"],["WIMEX Napichovátka dekorativní deštníček 100mm","https://jednorazove-nadobi.heureka.cz/wimex-napichovatka-dekorativni-destnicek-100mm/"],["DJI FPV sada náhradních vrtulí CP.FP.00000022.01","https://prislusenstvi-k-dronum.heureka.cz/dji-fpv-sada-nahradnich-vrtuli-cp-fp-00000022_01/"],["Klupś Dětský pokoj Safari ŽIRAFA ořech bílá","https://detske-pokoje.heureka.cz/klups-detsky-pokoj-safari-zirafa-orech-bila/"],["Guzzanti GZ 26BW","https://prenosne-lednice.heureka.cz/guzzanti-gz-26bw/"],["Album na známky Basic S16 A4 black pages red,","https://fotoalba.heureka.cz/album-na-znamky-basic-s16-a4-black-pages-red_2/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}