Lenovo G710 59-411506

84 %

Popis produktu

Parametry produktu

Operační systém
Windows 8.1

Recenze

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Neni co dodat je to super stroj na domaci pouziti:-)
    • Nic

Parametry produktu

Operační systém
Windows 8.1

Popis produktu

Lenovo IdeaPad G710

Notebooky Lenovo IdeaPad řady G jsou cenově dostupné, ale přesto stylové a pro většinu aplikací i dostatečné výkonné. Mezi jejich další přednosti pak patří solidní výdrž při práci na bateriové napájení spolu s vysokou spolehlivostí. Jednoduchost ovládání známé z vyšších řad notebooků společnosti Lenovo nechybí ani u řady G. Notebooky IdeaPad řady G nejsou ochuzeny ani o bezpečností prvky. Tento model IdeaPad G710 je díky dedikované grafice vhodný i na občasné hraní moderních her, ale přesto se stále hodí i jako mobilní pomocník díky dlouhé výdrží při práci na baterie.

Atraktivní cena kombinovaná se skvělým vzhledem

Unikátní sportovní styl a propracované detaily, to a mnohem víc se skrývá za atraktivní cenou notebooků Lenovo řady IdeaPad G. Nechybí tradiční ergonomická klávesnice snižující četnost překlepů. Klávesnice je navíc vybavena velice praktickou separátní numerickou částí, kterou ocení především uživatelé tabulkových procesorů.

Radost z obrazu

Použit je moderní širokoúhlý displej s kvalitním LED podsvícením. Displej je tak lehčí a spotřebovává méně energie než displeje s tradičním podsvícením. Rovnoměrné podsvícení v kombinaci s vysokým rozlišením a poměrem stran 16:9 zajišťují maximální prožitek nejen při sledování filmů, ale i v případě úpravy fotografií nebo při hraní počítačových her. Ty si navíc uživatel užije s vysokými detaily za pomoci již zmiňované grafické karty.

Klíčové vlastnosti

Tento konkrétní model z řady Lenovo IdeaPad G710 je vybaven dvoujádrovým procesorem Intel Core i5-4200M, který pracuje na základní frekvenci 2.5GHz s možností navýšení taktu až na 3.1GHz v režimu TurboBoost a je doplněn o 8GB operační paměti typu DDR3. 17.3" displej s poměrem stran 16:9 disponuje HD+ rozlišením 1600x900 obrazových bodů a zobrazení na něm zajišťuje grafická karta NVIDIA GeForce GT 820M se 2GB paměti. Pro uživatelská data je určen 1TB hybridní pevný disk s 8GB SSD částí pro zrychlení běhu operačního systému (SSD část disku není dostupná pro uživatele) a nechybí ani DVD±RW/RAM mechanika. Mezi rozhraními lze využít bezdrátové Wi-Fi a Bluetooth a dále je k dispozici trojice portů USB, z nichž je jeden specifikace 3.0. V neposlední řadě je třeba zmínit integrovanou kameru a numerickou část klávesnice. Notebook je dodáván s operačním systémem Windows 8.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

2zákazníci doporučují produkt
1zákazník nedoporučuje produkt
84 %
průměr z 5 hodnocení
5
4 ×
4
0 ×
3
0 ×
2
1 ×
1
0 ×
  • Nedoporučuje produkt

    40 %
    • rychlý náběh systému
    • poměrně rychlý náběh všech aplikací
    • se slabšíma hrama nemá problém
    • nehřeje se
    • lesklý displej
    • rozložení klávesnice
    • poruchovost

    Začnu tím lepším. Je to rychlej stroj na denní práci. Výdrž celkem ujde. Ale mám k němu dost výhrad. Zaprvé klávesnice - k čemu potřebuju capslock přes 2 klávesy, když jsou všechny namačkaný tak moc na sebe? Akorát na to aby se mačkal pokaždý když chci napsat a. Šipky jsou taky moc blízko numerické klávesnice - a přitom je tam ještě místa dost aby se tam vešly líp. Dál lesklý displej - to je naprostá tragédie. V první řadě se odráží naprosto všechno, takže na světle prd vidíte. V druhý řadě to má stejně tragický pozorovací úhly. O barevném podání nemluvím, to nestojí taky za nic.
    Další výtka - můj kus půjde na reklamaci. Už první týden používání se objevily problémy s podsvícením displeje, kdy se samovolně vypnulo a nešlo zapnout, v úplné tmě bylo vidět že trochu svítí, a zaplo se až po několika pohnutích krytem. Vypadá to na nějaký špatný kontakt. A hlavně je to čím dál častější. Naposledy jsem ho zapínal asi tak 2 minuty a došlo i na hrubou sílu. A často když chci NB zapnout, napěhne uvítací obrazovka LENOVO a místo spuštění woken se zase vypne... Už bych se poohlédl jinde.

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Neni co dodat je to super stroj na domaci pouziti:-)
    • Nic
  • Doporučuje produkt

    90 %
    • - rychlost naběhnutí systému po zapnutí
    • - zvládá bezproblémově chod aplikacíi těch náročnějších
    • - procesor s turbooboostem
    • - operační paměť 8 GB
    • - nesdílená graf. karta s pamětí 2 GB
    • - tichý chod
    • - nepřehřívá se
    • - na klávesnici nelze zapnout wifi ani bluetooth
    • - chybí info dioda o wifi

    Potřeboval jsem náhradu za 6 let starý notebook Fujitsu/Siemens. Tento model od Lenova mne zaujal velkou pamětí, která v kombinaci s procesorem a nesdílenou grafickou kartou dělá z tohoto notebooku docela slušný stroj, jenž zvládně moderní aplikace a hry.
    Přechod z Windows Vista mi nedělal problémy, každý uživatel by to měl zvládnout, nevypadá to tak strašně.

{"Oblíbené kategorie":[["Bazénové trubky a hadice","https://prislusenstvi-k-bazenum.heureka.cz/f:11317:345258/"],["Trubky k vysavačům","https://trubky-vysavac.heureka.cz/"],["Venkovní dlažba","https://venkovni-dlazba.heureka.cz/"],["Displeje ke kamerám","https://displeje-kamery.heureka.cz/"],["Zavařovací víčka","https://zavarovaci-vicka.heureka.cz/"],["Běžky na skate","https://bezecke-lyze.heureka.cz/f:3833:154226/"],["Nepromokavé kojenecké kalhoty","https://kojenecke-kalhoty-a-sortky.heureka.cz/f:16864:24942137;30609:1/"],["Interaktivní zvířátka","https://interaktivni-hracky.heureka.cz/f:14213:23221133/"],["Vánoční stromky s 2D jehličím","https://vanocni-stromky.heureka.cz/f:26614:38789963/"],["Červené dámské topy","https://damske-topy.heureka.cz/f:20511:1430971/"]],"Vybrané značky":[["Notebooky Acer","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9292/"],["Notebooky Asus","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9320/"],["Notebooky Hetrix","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:43878159/"],["Notebooky Hiro","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:57980720/"],["Notebooky Microsoft","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:27445322/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jaké existuje příslušenství pro sportovní kamery?","https://prislusenstvi-ke-sportovnim-kameram.heureka.cz/poradna/jake-existuje-prislusenstvi-pro-sportovni-kamery/"],["Jak vybrat hoblovku?","https://hoblovky-a-protahovacky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-hoblovku/"],["Jak vybrat pohlcovač vlhkosti?","https://pohlcovace-vlhkosti.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-pohlcovac-vlhkosti/"]],"Vybrané produkty":[["Trihorse Kuličková dráha MAXI","https://kulickove-drahy.heureka.cz/trihorse-kulickova-draha-maxi/"],["Termo pokladní kotouček 80/80/12 (80m) BPA free","https://termo-kotoucky.heureka.cz/termo-pokladni-kotoucek-80-80-12-80m-bpa-free/"],["Berge 61126","https://profily-led-pasky.heureka.cz/berge-61126/"],["Ashampoo WinOptimizer 19","https://optimalizace-a-ladeni.heureka.cz/ashampoo-winoptimizer-19/"],["Vzduch je naše moře - Michal Kocián","https://komiksy.heureka.cz/vzduch-je-nase-more-michal-kocian/"],["Horňácká Farma Dýňový kompot 370 ml","https://konzervovane-ovoce.heureka.cz/hornacka-farma-dynovy-kompot-370-ml/"],["Bundgaard Velcro Old Rose","https://detske-kotnikove-boty.heureka.cz/bundgaard-velcro-old-rose/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}