Lenovo G500 59-392676

85 %

Popis produktu

Parametry produktu

Operační systém
bez OS

Recenze

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    90 %
    • Poměr ceny a výkonu
    • Zatím nic

    Pro běžné používání dostačující

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • je to dárek od ježíška pro syna,ale určitě bude skvělej ,doporučil mi ho profík na pc ,jako dost dobře herní noťas
    • NIC

    víc napíšu až noťas odzkoušíme

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    spokojen nemam co bych dodal

Parametry produktu

Operační systém
bez OS

Popis produktu

Lenovo IdeaPad G500

Notebooky Lenovo IdeaPad řady G jsou cenově dostupné, ale přesto stylové a pro většinu aplikací i dostatečné výkonné. Mezi jejich další přednosti pak patří solidní výdrž při práci na bateriové napájení spolu s vysokou spolehlivostí. Jednoduchost ovládání známé z vyšších řad notebooků společnosti Lenovo nechybí ani u řady G. Notebooky IdeaPad řady G nejsou ochuzeny ani o bezpečnostní prvky.

Atraktivní cena kombinovaná se skvělým vzhledem

Unikátní sportovní styl a propracované detaily, to a mnohem víc se skrývá za atraktivní cenou notebooků Lenovo řady IdeaPad G. Nechybí tradiční ergonomická klávesnice snižující četnost překlepů včetně separátní numerické části.

Radost z obrazu

Použit je moderní HD+ širokoúhlý displej s kvalitním LED podsvícením. Displej je tak lehčí a spotřebovává méně energie než tradiční LCD displeje. Rovnoměrné podsvícení v kombinaci s HD+ rozlišením a poměrem stran 16:9 zajišťují maximální prožitek nejen při sledování filmů, ale i v případě úpravy fotografií nebo při hraní počítačových her.

Klíčové vlastnosti

Tento konkrétní model z řady Lenovo IdeaPad G500 je vybaven dvoujádrovým procesorem Intel Pentium 2020M, který pracuje na základní frekvenci 2.4GHz a je doplněn o 4GB operační paměti typu DDR3. 15.6" displej s poměrem stran 16:9 disponuje HD rozlišením 1366x768 obrazových bodů a zobrazení na něm zajišťuje grafická karta AMD Radeon HD 8570M se 2GB paměti. Pro uživatelská data je určen 500GB pevný disk disponující též 8GB SSD částí pro zrychlení běhu operačního systému (tato část není dostupná pro uživatele) a nechybí ani DVD±RW mechanika. Mezi rozhraními lze využít bezdrátové Wi-Fi a Bluetooth a dále je k dispozici trojice portů USB, z nichž jsou dva specifikace 3.0. V neposlední řadě je třeba zmínit integrovanou kameru a numerickou část klávesnice. Notebook je dodáván s operačním systémem FreeDOS.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

6zákazníků doporučuje produkt
1zákazník nedoporučuje produkt
85 %
průměr z 16 hodnocení
5
12 ×
4
0 ×
3
3 ×
2
0 ×
1
1 ×
  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    90 %
    • Poměr ceny a výkonu
    • Zatím nic

    Pro běžné používání dostačující

  • 10 %
    • Zásadní problém s Grafickou kartou ovladač je pouze Catalyst
    • který nezobrazuje pro integrovanou AMD radeonHD 8570M 3D ve full screenu. ve Win 7.64Bit.



    Zakázáním integrované intel grafiky a povolení AMD začal zobrazovat ale také hlásit chybu 3D grafiky a zakázáním AMD
    zase začal hlásit chybu Intel integrované grafiky.Tak že neřešitelné.Pokud nebudou nové ovladače nebo oprava těch současných. Závěr zklamání z notebooku.

  • Nedoporučuje produkt

    60 %
    • Poměr cena/výkon
    • Hybridní disk
    • Nelze nainstalovat windows 7, problémy s ovladači

    Notebook jsem dostala se síťovou kartou Intel, pro kterou ale na oficiálních stránkách Lenova neexistuje ovladač pro win 7 a bohužel jsem ho nenašla ani u Intelu ani nikde jinde. Na zahraničním Lenovo fóru se bohužel bezvýsledně snažili pomoci všemi způsoby a na české podpoře jsme se dobrali k tomu, že jediné řešení je instalace windows 8. Při instalu win 8 byly také problémy, ale alespoň řešitelné...

    Holt poučení pro příště - nekupovat notebook bez OS, v tomto případě to nedoporučuji, pokud na něj chcete dostat win 7.

  • Doporučuje produkt

    100 %
    • Poměr Cena-Výkon
    • Klávesnice
    • Tichý
    • Rychle se ohmatá
    • Plast

    Výborný notebook, v této cenové kategorii, frekvence procesoru + SSHD disk a 2 GB sice né TOP grafiky, ale zaručí výborný výkon! za málo peněz.
    Doporučuji hlavně studentům, kteří se zaobírají multimediálně. Poslouží jak k hraní her, tak práci s poměrně náročnými aplikacemi. Jinak notebook designově slušný, akorát se hned ohmatá a chybí mi přísvity důležitých tlačítek jako např. vypnutí/zapnutí, hlasitost či jas. Ve tmě prakticky není vidět.
    Jinak si ho nemohu za tyto peníze vynachválit.

  • Doporučuje produkt

    100 %
    • Výkon vs Cena
    • Výdrž baterie
    • Zatím jsem žádné neshledal

    Doporučuji všem - za tuto cenu nemá dle mě konkurenci.

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • je to dárek od ježíška pro syna,ale určitě bude skvělej ,doporučil mi ho profík na pc ,jako dost dobře herní noťas
    • NIC

    víc napíšu až noťas odzkoušíme

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    spokojen nemam co bych dodal

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    Velmi kvalitní notebook, se kterým si zahrajete i náročné hry.

{"Oblíbené kategorie":[["Ručníky","https://rucniky.heureka.cz/"],["Čajové pečivo","https://cajove-pecivo.heureka.cz/"],["Prostředky na ruční mytí nádobí","https://rucni-myti.heureka.cz/"],["Pánské bačkory a domácí obuv","https://panska-domaci-obuv.heureka.cz/"],["Zrcadlové koule","https://zrcadlove-koule.heureka.cz/"],["Zrnkové kávy v dárkovém balení","https://zrnkova-kava.heureka.cz/f:36893:1/"],["OLED televize","https://televize.heureka.cz/f:22255:3527075/"],["Gely na holení","https://peny-a-gely-na-holeni.heureka.cz/f:6350:522659/"],["Instantní rýžové kaše","https://instantni-jidlo.heureka.cz/f:24875:23107084;24894:23135801/"],["Pleťové masky s CBD","https://pletove-masky.heureka.cz/f:30778:1/"]],"Vybrané značky":[["Notebooky Hiro","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:57980720/"],["Notebooky Acer","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9292/"],["Notebooky Huawei","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:29211247/"],["Notebooky Microsoft","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:27445322/"],["Notebooky Asus","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9320/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat bezlepkové potraviny?","https://bezlepkove-potraviny.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-bezlepkove-potraviny/"],["Jak vybrat pec na pizzu?","https://pece-na-pizzu.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-pec-na-pizzu/"],["Jak vybrat antivirový program?","https://antiviry.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-antivirovy-program/"]],"Vybrané produkty":[["Florina Nerezová konvice s teploměrem Oblato 2,7 l","https://konvice.heureka.cz/florina-nerezova-konvice-s-teplomerem-oblato-2_7-l/"],["BWT Vida 2,6 l","https://filtracni-konvice-a-lahve.heureka.cz/bwt-vida-2_6-l/"],["Iron Aesthetics Evolution červené","https://spodky.heureka.cz/iron-aesthetics-evolution-cervene/"],["ČistéDřevo Dřevěný fotorámeček se jménem k narození dítěte 13 x 18 cm","https://klasicke-fotoramecky.heureka.cz/cistedrevo-dreveny-fotoramecek-se-jmenem-k-narozeni-ditete-13-x-18-cm/"],["HomeLife Elektrická svíčka LED 2R14C","https://led-osvetleni.heureka.cz/homelife-elektricka-svicka-led-2r14c/"],["ESB Audio HR 10 US","https://auto-subwoofery.heureka.cz/esb-audio-hr-10-us/"],["LUMAG RAMBO HC 10PRO","https://zahradni-drtice.heureka.cz/lumag-rambo-hc-10pro/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}