Lenovo B5400 59-399301

83 %

Popis produktu

Parametry produktu

Operační systém
Windows 8

Recenze

  • , zakoupeno v KASA.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • za tuto cenu dobré
    • výdrž baterie
    • při delším psaní docela ostrá hrana noteboku dráždí zápěstí a dlaň

    Dostatečný výkon k domácímu využití bohatě stačí

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • je výborný
    • nic

    jsem spokojená

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    80 %
    • doporučuji

    Notebook využívá dcera,má ho krátkou dobu( vánoční dárek), zatím spokojena.

Parametry produktu

Operační systém
Windows 8

Popis produktu

Rozbalené zboží v originální krabici, nepoškozený produkt

Špičkové funkce zabezpečení

Integrovaná čtečka otisků prstů notebooku B5400 zabrání neoprávněnému přístupu k obsahu počítače. Pomocí technologie Intel® Anti-Theft lze navíc v případě ztráty či krádeže počítač na dálku deaktivovat nebo jej vysledovat pomocí GPS či Wi-Fi technologie pro zjišťování polohy. (Vyžaduje předplatné služeb třetích stran.)

Windows 8  

Integrovaná DVD vypalovačka

Integrovaná DVD vypalovačka umožňuje snadnou výměnu dat či zálohu a ukládání důležitých souborů na cestách.

Dlouhá výdrž baterie

Přestaňte se strachovat o výdrž baterie: S notebookem Lenovo B5400 můžete na jedno nabití pracovat až 8 hodin (nedotykový model).

Lenovo Solution Center

Lenovo Solution Center je snadno použitelné rozhraní pro monitorování celkového stavu systému, které poskytuje kompletní přístup ke všem vašim nastavením a usnadňuje zálohu a obnovu systému, umožňuje spouštění diagnostických nástrojů a pomáhá se správou internetových připojení.

Integrovaná HD webkamera (volitelně)

S volitelnou HD webkamerou s rozlišením 720p můžete prostřednictvím notebooku B5400 uskutečňovat webové konference nebo online videohovory, jako byste se jich skutečně účastnili.

Klávesnice AccuType

Oblíbená klávesnice AccuType je ergonomicky navržena tak, aby umožňovala pohodlné psaní s minimem překlepů.

Vícedotykový touchpad

Touchpad notebooku Lenovo B5400 je optimalizovaný pro operační systém Windows 8, přičemž vám umožňuje přepínat panely a aplikace, otáčet, přibližovat a používat ostatní funkce pomocí jednoduchých tahů a gest.

Dedikovaná grafická karta (volitelně)

Špičkový výkon notebooku B5400 nabízí v kombinaci s volitelnou dedikovanou grafickou kartou od společnosti NVIDIA® vynikající vizuální zážitky a bleskurychlé hraní. Pokročilá správa napájení přispívá k nižší spotřebě energie. 15,6" HD displej, volitelně také s vícedotykovým ovládáním 15,6" HD displej (1366×768) nabízí ostrý obraz – a pokud si zvolíte model s volitelnou 10bodovou vícedotykovou technologií, budete moci využívat i dotykové aplikace.

V nabídce portů nechybí dokovací konektor Lenovo OneLink

Notebook B5400 je vybaven rovněž portem OneLink. Technologie OneLink je unikátní rozhraní určené pro snadné připojení prostřednictvím jediného kabelu připojeného k dokovací stanici OneLink. Dokovací stanice OneLink obsahuje porty USB 3.0 a porty pro video, gigabitový Ethernet a audio. Současně umožňuje také nabíjení notebooku.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

3zákazníci doporučují produkt
1zákazník nedoporučuje produkt
83 %
průměr z 9 hodnocení
5
6 ×
4
2 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
1 ×
  • , zakoupeno v KASA.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • za tuto cenu dobré
    • výdrž baterie
    • při delším psaní docela ostrá hrana noteboku dráždí zápěstí a dlaň

    Dostatečný výkon k domácímu využití bohatě stačí

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • je výborný
    • nic

    jsem spokojená

  • Nedoporučuje produkt

    20 %
    • Níže

    Nikomu nemůžu doporučit výrobky Lenovo..Mají příšerný servis a prolhané pracovníky...Od koupě mě zlobil notebook (přehřával se a vypínal (denně), protože nespínal větrák, navíc po 14dnech používání pravé tlačítko u touchpadu se už zůstávalo lehce promáčklé!)
    Poprvé mi reinstalovali software, nic se nezměnilo..Podruhé už tak ochotní nebyli - připomínám, že volání na servisní linku hradíte vy!!! a než se dostanete z automatu na operátora, stojí to samozřejmě spoustu peněz...Po týdnu mi volala pracovnice, že nic nenašli, tak jsem se hádal, že se mi to vypíná každý den..Čekal jsem další týden, načež mi doručili notebook s poznámkou, že neshledali závadu, a výrobek je neopraven...Něco s tím, ale dělali, protože teď běží větrák od zapnutí PC - což taky není dobře...Uvidím, jak to bude probíhat...Zkrátka neuznají reklamaci, aby nemuseli vracet peníze...Lenovo už mi nikdy nesmí do baráku.. Níž

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    80 %
    • doporučuji

    Notebook využívá dcera,má ho krátkou dobu( vánoční dárek), zatím spokojena.

{"Oblíbené kategorie":[["Autokosmetika","https://autokosmetika.heureka.cz/"],["Operační systémy","https://operacni-systemy.heureka.cz/"],["Temperové barvy","https://temperove-a-vodove-barvy.heureka.cz/"],["Cyklistické sportovní ledvinky","https://ledvinky.heureka.cz/f:13432:1650548/"],["3D brýle","https://3d-bryle.heureka.cz/"],["Odkládací stolky dub","https://odkladaci-stolky.heureka.cz/f:37956:55311077/"],["Dívčí propínací svetry","https://detske-svetry.heureka.cz/f:36396:48549048;36509:1/"],["Cestovní žehličky","https://zehlicky.heureka.cz/f:31812:1/"],["Dětské ovesné kaše","https://mlecne-kase.heureka.cz/f:16288:549770/"],["Nástavce na lokny","https://prislusenstvi-kulmy-feny.heureka.cz/f:34913:43973803/"]],"Vybrané značky":[["Notebooky Acer","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9292/"],["Notebooky Huawei","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:29211247/"],["Notebooky Lenovo","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:10091/"],["Notebooky Eben","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:43527438/"],["Notebooky Dell","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9720/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat zvukovou kartu?","https://zvukove-karty.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-zvukovou-kartu/"],["Jak vybrat dámské plavky?","https://damske-plavky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-damske-plavky/"],["Jak vybrat helmu na snowboard nebo lyže?","https://snowboardove-prilby.heureka.cz/poradna/jak-vybirat-prilbu-na-lyze-ci-snowboard/"]],"Vybrané produkty":[["Dr. Beckmann speciální odstraňovač zápachu textílií 500 ml","https://belidla-zmekcovadla-skroby.heureka.cz/dr-beckmann-specialni-odstranovac-zapachu-textilii-500-ml/"],["Hasbro Twister: Klasická hra","https://ostatni-spolecenske-hry.heureka.cz/hasbro-twister-klasicka-hra/"],["Dámský dvoudílný sportovní set XL013","https://damske-sportovni-obleceni.heureka.cz/damsky-dvoudilny-sportovni-set-xl013/"],["Velux ELX 0000 MK06 78x118 cm","https://lemovani-pro-stresni-okna.heureka.cz/velux-elx-0000-mk06-78x118-cm/"],["Zulu Ultralight 1900","https://spacaky.heureka.cz/zulu-ultralight-1900/"],["Wilson Pro Comfort 3 ks žlutá","https://tenisove-gripy.heureka.cz/wilson-pro-comfort-3-ks-zluta/"],["Talbot Torro Kombi","https://badmintonove-site.heureka.cz/talbot-torro-kombi/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}