Lenovo M30 59-428995

88 %

Popis produktu

Parametry produktu

Operační systém
Windows 8.1

Recenze

  • , zakoupeno v Mironet.cz

    Doporučuje produkt

    60 %
    • plastové provedení, které jde na první pohled rozpoznat

    je škoda, že produkt nebyl k vidění v showroomu firmy. kdyby to tak bylo, asi bych s jeho koupí dost váhala, plastové provedení je na první pohled plastové a na ty další taky

Parametry produktu

Operační systém
Windows 8.1

Popis produktu

Lenovo M30-70 je stylový a cenově dostupný firemní notebook. Nabízí vysoký výkon s procesorem Intel® Pentium®, velkou kapacitu úložiště a hmotnost pouhých 1,8 kg. M30 je perfektním pracovním notebookem pro uživatele, kteří jsou často na cestách.

  • Jasný HD (1366 × 768) displej notebooku M30 je skvělý pro práci s dokumenty, prohlížení prezentací i pro sledování filmů po náročném pracovním dni.
  • Precizně tvarované ostrůvkové klávesy oblíbené klávesnice AccuType s 1,8mm výškou stisku – která v porovnání s běžnými notebooky zajišťuje více prostoru mezi klávesami a šasi – umožňují výjimečně rychlé a pohodlné psaní a pomáhají zvýšit vaši produktivitu.
  • Stereo reproduktory s certifikací Dolby® poskytují působivý zvuk a špičkové poslechové zážitky.
  • Sdílení informací je pro podnikání zcela zásadní, proto je notebook M30 vybaven řadou portů, které vám sdílení dat usnadní. Notebook M30 nabízí porty USB 3.0, USB 2.0, HDMI a čtečku paměťových karet 2 v 1.
  • M30 vydrží až 5 hodin připojený k síti Wi-Fi na jediné nabití. Je tak ideálním společníkem pro všechny uživatele, kteří jsou často na cestách. Lenovo Energy Management zaručuje dlouhou životnost baterie a používá pokročilou technologii úspory energie pro zvýšení intervalů mezi nabíjeními.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

5zákazníků doporučuje produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
88 %
průměr z 6 hodnocení
5
5 ×
4
0 ×
3
1 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • Doporučuje produkt

    90 %
    • perfektní parametry

    Skvělý noťas

  • Doporučuje produkt

    90 %

    Kvalitní materialy, super výkon

  • Doporučuje produkt

    90 %

    Super noťas

  • Doporučuje produkt

    100 %
    • lehký - pěkný
    • rychlý
    • tichý
    • barva není hnědá - ale spíše černá (upatlává se, ale katastrofa to není)

    Nový notebook jsem vybírala dlouho a nakonec zvítězil tento - NELITUJI :)

    Je velice lehký, takže nošení v kabelce (vetší kabelce :P ) je úplně v pohodě.

    Při zapnutí je hned najetý, takže žádné dlouhé načítání :)

    Celkově pracuje velice svižně, ale nepoužívám ho na hry ani na nějaké hodně složité programy.

    Rozložení klávesnice je naprosto v pořádku (žádné prohýbání ve středu). Touchpad je veliký, takže ovládání bez myši je OK.

    Co se týká celkového vzhledu: hnědá barva je spíše černá - jdou na ni vidět prsty, ale není to zas tak hrozné. Vnitřní šedá barva je pěkná. - určitě na mě notebook nepůsobí lacině.

    Matný displej se mi velice zamlouvá - viditelnost na sluníčku je celkem v pohodě :)

    A co se týká zvuku, tak jsem nenáročný uživatel (u filmu i hudby mi vyhovuje).


    Určitě cena odpovídá kvalitě - ze zkušenosti co zatím mám-> je to výborný společník v práci :)))

  • , zakoupeno v Mironet.cz

    Doporučuje produkt

    60 %
    • plastové provedení, které jde na první pohled rozpoznat

    je škoda, že produkt nebyl k vidění v showroomu firmy. kdyby to tak bylo, asi bych s jeho koupí dost váhala, plastové provedení je na první pohled plastové a na ty další taky

  • Podtrženo, sečteno, M30-70 by byl skvělý cenově dostupný univerzální a skladný multimediální notebook. Jako pracovní str...

    Zobrazit celou recenzi na www.lenovoblog.cz

{"Oblíbené kategorie":[["Látky na patchwork","https://latky-na-patchwork.heureka.cz/"],["Příčesky do vlasů","https://clip-in-vlasy.heureka.cz/"],["Hlavolamy","https://hlavolamy.heureka.cz/"],["Lahůdkové saláty","https://lahudkove-salaty.heureka.cz/"],["Vývojnice","https://developery.heureka.cz/"],["Brusné kotouče na kov","https://brusky-kotouce.heureka.cz/f:39241:61700652/"],["Knihy literatura faktu","https://knihy.heureka.cz/f:4619:32524287/"],["Baterie do mobilu Nokia","https://baterie-pro-mobilni-telefony-originalni.heureka.cz/f:2882:26/"],["Dětské výživy při průjmu","https://detske-speciality.heureka.cz/f:19574:1/"],["Zastřihovače Braun","https://zastrihovace.heureka.cz/f:11451:145676/"]],"Vybrané značky":[["Notebooky Goodgoods","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:49179193/"],["Notebooky Microsoft","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:27445322/"],["Notebooky Asus","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9320/"],["Notebooky Panasonic","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9485/"],["Notebooky Hiro","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:57980720/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat držák a stojan na TV nebo monitor?","https://drzaky-a-stojany-na-tv-a-monitory.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-drzak-na-tv/"],["Jak vybrat napáječku pro hlodavce?","https://napajecky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-napajecku-pro-hlodavce/"],["Jak vybrat kuchyňskou váhu?","https://kuchynske-vahy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-kuchynskou-vahu/"]],"Vybrané produkty":[["Tandem Basic-2 skládací masážní lehátko bordová 195 x 70 cm 13,1 kg","https://masazni-stoly.heureka.cz/tandem-basic-2-skladaci-masazni-lehatko-bordova-195-x-70-cm-13_1-kg/"],["FUJIFILM X-T5 Barva: černostříbrná","https://ochranne-folie-pro-fotoaparaty.heureka.cz/fujifilm-x-t5-barva-cernostribrna_2/"],["Geti GUC 03B","https://ultrazvukove-cistice.heureka.cz/geti-guc-03b/"],["Beauty Formulas roztok na čistění optiky 30 ml","https://cisteni-fotoaparaty.heureka.cz/beauty-formulas-roztok-na-cisteni-optiky-30-ml/"],["Lamart LT1068 1,5L","https://mlekovary.heureka.cz/lamart-lt1068-1_5l/"],["Pozvánka na oslavu 190x100mm s motivem","https://party-pozvanky.heureka.cz/pozvanka-na-oslavu-190x100mm-s-motivem_8/"],["Glico Pocky Cookies & Cream 40 g","https://trubicky.heureka.cz/glico-pocky-cookies-cream-40-g/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}