Nejnovější recenze ze sekce Notebooky
- 17,3" displej
- 750 GB HDD
- nezahřívá se
- Zatím nic
Chtělo by to o něco lepší reproduktory, ale jinak dobrý notebook.Mám ho sice chvíly, ale zatím je všechno v pořádku.
Poměr ceny a výkonu je super.Doporučuji tento notebook.
| Reprodukce zvuku: | průměrná |
| Notebook je dle mě vhodný: | k práci (běžné kancelářské programy), surfování na internetu, k sledování filmů, poslechu hudby, k hraní her |
- pro mou potřebu vyhovuje i svou jednoduchostí a pak také cenou
měl jsem starší a nedostačující notebook s malou pamětí a již hodně pomalý a tenhle je již vybaven po všech praktických stránkách pro domácnost úplně (nemusím nic dokupovat a kompletovat)
| Reprodukce zvuku: | dobrá |
| Notebook je dle mě vhodný: | k práci (běžné kancelářské programy), surfování na internetu |
- deb ila
- deb ilovi
tenhle počítač vypadá uplně jina k než sem di myslel-to se nedělá!!
| Kvalita displeje: | špatná |
| Viditelnost displeje na slunci: | špatná |
| Výdrž baterie notebooku: | méně než hodina |
| Rozložení klávesnice: | budu si muset dlouho zvykat |
| Reprodukce zvuku: | špatná |
Dovoluji si využít velkorysé nabídky pana Zacha a prosím o radu vzhledem k recenzovanému notebooku před jeho nákupem:
Mám otázky ohledně výbavy:
-Blu-Ray Combo znamená, že to má i Blu-Ray vypalovačku?
-Jaký je typ HDMI výstupu, 1.4 ? - resp. dá se přes HDMI z Blu-Ray přehrávat na kompatibilní televizi 3D filmy (tzn. 3D filmy s brýlemi)?
- Kolik váží notebook i s adaptérem?
- Kolik reálně vydrží baterie při běžném použití.
Předem velmi děkuji!
- všechno
- docele hlučnej
...
| Reprodukce zvuku: | dobrá |
| Notebook je dle mě vhodný: | k práci (běžné kancelářské programy), surfování na internetu, k sledování filmů, poslechu hudby, k hraní her, k práci s náročnými aplikacemi (grafické editory, apod.) |
- Nezahřívá se
- když víte jak tak se velmi dobře dá rozdělat a vyčistit
- váha vyplívající z jeho velikosti
- plasty nemají nijak úžasné zpracování
Tento pc je výborný díky dobrému chlazení neztrácí výkon ani u náročných her (jelikož se nezahřeje) což je značná výhoda. Touchpad je pro mě trošku nepříjemně umístěn ale stačí ho vypnout a požívat myš a není problém.K výkonu nemám připomínky.Jediným problémem je sice silná grafika ale s kombinací s velkým displejem a rozližením FullHD může trochu pokulhávat.(já mám grafiku Nvidia geforce GT 120M s 1GB paměti).Dalším problémem je špatný přístup k čištění klávesnice na které se píš dobře ale nesmí se tam dostat vetší nečistota. čistím kompresorem a tlakem vzduchu jinou možnost jsem nenašel.Ještě jeden problém mám a to že mi asi po roce odešla DVDrom konkrétně bere pouze DVD a mi nehce přečíst CD.Možná je to způsobeno tím že jsem ji vůbec nepoužíval.
| Reprodukce zvuku: | dobrá |
| Notebook je dle mě vhodný: | k práci s náročnými aplikacemi (grafické editory, apod.) |
- malý, lehký, praktický
- neodporučuji pro systém windows, zasekává se
- po pár dnech mi začala zlobit klávesnice
spíše doporučuji,je ideální na cesty, nicméně jen na nenáročné aplikace
| Výdrž baterie notebooku: | více než 5 hodin |
- zatím nic
Koupeno pro Firemní účely. Mnou zkoušeno vše v pořádku.
- není numerická klávesnice
používání přehledné, velká písmena klávesnici.
mám PC k průměrné uživatelské potřebě, žádná velká věda.
nedokážu doporučit k posouzení, nemám tolik odborných znalostí.
Blondýna.
| Reprodukce zvuku: | průměrná |
| Notebook je dle mě vhodný: | k práci (běžné kancelářské programy), surfování na internetu, k sledování filmů, poslechu hudby |
- Je to skvělý tenký i poměrně lechký notebook. Má ho kamarád asi 1 rok a zatím mu šlape dobře.. Chci si ho tedka také koupit. Hry jako je např: Assassin Creed Revelations, Counter- Strike: Source, FIFA 12 - mu na tom valá snad bez jakýchkoliv problému i na dobré detaily.. Notebook má eterní grafickou kartu , což si myslím že je skvělé i za tu cenu, za kterou se ted prodává. Musím také podotknout, že má dobrou klávesnici a myš. Dále ještě dobře větrá a ikdyž hraje nejnovější hry, tak větrák není nějak až moc horký, jako u některých jiných notebooků, co jsem viděl. Kdo chce notebook na kterém chce hrát hry a chce ho mít za co nejmenší cenu, nějak kolem 10-12 tisíc, doporučuju právě tenhle.
- - Nemá moc dobrou výdrž baterie, ale stejně pro hráče her stačí, když do notebooku strří zdroj a je to x).
- - Jinak bych řekl že moc věcí co bych proti tomuto notebooku měl není. Jen ještě možná to, že má poměrně neobvykle zdiřku na nabíjení na levé straně uprostřed.
- Tenký, poměrně lechký, docela dobrý na hry, dobrá EXTERNÍ grafická karta atd...
| Reprodukce zvuku: | průměrná |
- Lehký, malý, baterie docela vydrží
- Zatím nic
Za ty prachy si myslím dobrý, kdo chce více, musí si prostě připlatit .............
- Rychlost,
- Celkem hodně programů Toshiba
Celkem spokojenost zatím uvidíme časem
| Viditelnost displeje na slunci: | špatná |
| Reprodukce zvuku: | průměrná |
Je velice dobrý a spolehlivý . Vyhovuje mím podmínkám. Doporučuji pro nenaročné uživatelé.
| Reprodukce zvuku: | dobrá |
- dobrá cena a slušná užitná hodnota.
dobrá cena slušná užitná hodnota
| Reprodukce zvuku: | dobrá |
- přesně jako předchozí hodnocení, pomalý nemožný, koupila jsem jej synovi k narozeninám a samé problémy, nicméně na reklamaci to není, pomalu startuje, pomalu se načítá, prostě něštěstí
na nic
- Dobrá grafická karta
- Celkem velký HDD
- Pěkný vzhled
- Dobrá cena
- Při hraní novějších her se seká
- Slabý procesor
Na tu cenu, je to dobrá volba. Je vhodný ke sledování fílmů, surfování na internetu a hraní méně náročných her.
| Výdrž baterie notebooku: | více než 5 hodin |
| Rozložení klávesnice: | mám menší výhrady |
- Display
- Předinstalovaný operační system
- Žádné poruchy
- Při koupi již nabitá baterie
- Bere většinu aplikací co požaduji
- Hra Minecraft se pořádně nerozběhne
- Jinak nic
Mrzí mně ,že nefunguje hra Minecraft jelikož jsem si tento notebook zakoupil v tomto účelu. Jinak na výuku do školy a podobně bohatě stačí
| Reprodukce zvuku: | průměrná |
- pěkný design, dlouhá výdrž na baterii, jako manažerský nebo studentský notebook perfektní
- zatím žádná
Zatím velká spokojenost v poměru cena výkon
| Reprodukce zvuku: | průměrná |
- pěkný,rychlý, splňuje to co sem od něj očekával, jdou naněm bez problémů nové hry,superrychlé USB 3.0, bez problémů zvládá programy na úpravu fotek i videa ( Zoner i Pannacle ), dobré reproduktory
- povrch náchylný na otisky, při náročnějších hrách se zahřívá, ale není to tak hrozné, při sepnutí ventilátoru malinko hlučnější, hlavně v noci
dobrý poměr ceny a výkonu, vhodný nejen na běžný věci jako je internet a kancelářské práce, ale i na hry, zpracování fotek či videa, doporučuji