Lenovo IdeaPad Z710 59-392810

88 %

Popis produktu

Parametry produktu

Operační systém
Windows 8

Recenze

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    spokojenost

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    80 %
    • Dobrý poměr cena - výkon
    • Prohýba se klávesnice , jinak nic.

    Standartní notebook, s drobnými nedostatky.
    Možnost bez ztráta záruky doplnit operační paměť, vyměnit HD.
    Vhodná náhrada za stolní počítač.

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    90 %

    Jsem spokojen

Parametry produktu

Operační systém
Windows 8

Popis produktu

Rozbalené zboží v originální krabici, nepoškozený produkt. Stažen z prodejny, kde byl vystaven. Kompletní balení - ntb, adaptér, napájecí kabel, dokumentace.

Full HD displej

Užívejte si sledování filmů a hraní her v celé jejich kráse s Full HD rozlišením displeje 1920x1080.

Grafická karta NVIDIA® GeForce®

Robustní výkon pro videa ve vysokém rozlišení, úpravu fotografií , plynulé přehrávání filmů a zábavu z hraní 3D her s grafickou kartou NVIDIA® GeForce® GT745M 2GB s podporou DirectX ® 11.

Stylové provedení

Model Z710 se dodává ve stylové grafitové barvě s jemnou povrchovou úpravou, díky které je jeho používání potěšením.

Dvojice reproduktorů navržených společností JBL® s technologií Dolby® Home Theater® v4

Zvýšená čistota zvuku a maximalizovaný výstup zvuku bez zkreslení- vychutnejte si úžasně čistý zážitek z prostorového zvuku prostřednictvím dvojice vestavěných reproduktorů navržených společností JBL® s nejnovějším vylepšením zvuku Dolby®.

Optická mechanika

Pokud si chcete vychutnat oblíbené filmy i na cestách, přijde vám vhod 9,5 mm optická jednotka s vypalovačkou.

Lenovo Voice Control

Hlasové ovládání Lenovo Voice Control umožňuje ovládat váš počítač jednoduchými hlasovými příkazy a pokud se vám nechce psát, můžete dokonce diktovat celé dokumenty či e-maily.

Sledování obsahu na velké obrazovce

Pomocí portu HDMI můžete přenášet obraz z vašeho modelu Z710 například na televizor. S televizory podporujícími technologii Intel WiDi můžete přenášet obraz i bezdrátově.

Inteligentní touchpad

Inteligentní touchpad optimalizovaný pro nové rozhraní operačního systému Windows 8 nabízí jednoduché funkce posouvání, přiblížení a otáčení pro pohodlné ovládání notebooků Z710.

Klávesnice AccuType

Klávesnice AccuType se může pochlubit moderním vzhledem a ploššími, mírně zaoblenými klávesami, které zvyšují pohodlí i přesnost při psaní. Vyberte si model s podsvícenou klávesnicí pro snadné psaní při nízkém osvětlení.

Integrovaná 720p HD webkamera a dvoupásmové digitální mikrofony

Dokonale ostrý obraz a křišťálově čistý zvuk a funkce sledování obličeje vám umožňují konverzovat s přáteli a rodinou, jako byste mezi nimi byli skutečně přítomni.

OneKey Recovery

Rychle se zbavte virů nebo zvládněte poruchu softwaru stisknutím jediného tlačítka. Pokud dojde k poškození vašeho systému, nástroj OneKey Recovery dokáže rychle rozpoznat a opravit příslušný problém a zároveň ochrání vaše data.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

4zákazníci doporučují produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
88 %
průměr z 11 hodnocení
5
7 ×
4
4 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • .

    Zobrazit celou recenzi na notebook.cz

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    spokojenost

  • Doporučuje produkt

    80 %
    • - Perfektne vyresene FN klavesy, tak jednoduche reseni a napadlo to jen cinany, vykaslali se na klavesy F1 az F12 a místo toho dali jako primarni funkcni klavesy, co mackate casteji ? hlasitost nebo klávesu F3 ? to je opravdu super
    • - Rozlozeni klavesnice je taky super, velky ENTER i BACKSPACE
    • - Podsvetleni klaves je pro notas uz nutnosti, bez nej je to katastrofa, mam porad pusteno
    • - Ani jem netusil o kolik je prijemnejsi práce na 17“ oproti 15“ , holt jako u telefonu, kady milimetr se pocita.
    • - Napajeci konektor drzi pekne a spolehlive, HP by se mělo ucit
    • - Největší slabina je Klavesnice která jako by plavala a nepise se na ni diky tomu prijemne v notebooku, to ji zapomeli připevnit, když pisete , ostatní klavesy jako by plavou a tim ze je podsvicena, se tento jev ještě umocnuje. Zmacknezte třeba „J“ a prohne se jedna čtvrtina klavesnice ((((((
    • - Touchpad je jednolita deska a tim padem jsou tlačítka hlucna 
    • - Baterie je neuveritelne malinka a lehka, ze by nanotechnologie ??? ne jen dal nízkokapacitní 
    • - Nemá konektor pro mikrofon, ale ten vestaveny je nastesti dost citlivy.
    • - na touchpedu kdyz chci rolovat, tak si hloupe myslim ze kdyz sjedu prsty dolu, pojede i stranka dolu, ale je to presne opacne, v nastaveni jsem to nikde nenasel, nechapu takovy zkrat :(
    • - uzivatele zavisli na total commanderu mackajici klavesy F1 – F12 mají problém, protože ještě k tomu museji mackat FN klávesu, to by mne omylo 
    • - Jen dva porty s USB3 , proc dali dalsi dva s USB2 ???

    skoda ze zdupali tu klavesnici

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    80 %
    • Dobrý poměr cena - výkon
    • Prohýba se klávesnice , jinak nic.

    Standartní notebook, s drobnými nedostatky.
    Možnost bez ztráta záruky doplnit operační paměť, vyměnit HD.
    Vhodná náhrada za stolní počítač.

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    90 %

    Jsem spokojen

{"Oblíbené kategorie":[["Pomůcky k chovu včelích matek","https://pomucky-k-chovu-vcelich-matek.heureka.cz/"],["Hokejové chrániče loktů","https://chranice-loktu.heureka.cz/"],["Pracovní kozy","https://kozy-na-rezani-dreva.heureka.cz/"],["Hry na Nintendo Switch","https://hry-pro-nintendo-switch.heureka.cz/"],["Procesory","https://procesory.heureka.cz/"],["Výběhové deky pro koně","https://deky-na-kone.heureka.cz/f:23573:21279395/"],["Vody po holení Alpa","https://vody-po-holeni.heureka.cz/f:26399:34825067/"],["Skládací koloběžky","https://kolobezky.heureka.cz/f:12566:1/"],["Vonné tyčinky pro osvěžovače vzduchu","https://osvezovace-vzduchu.heureka.cz/f:17565:25021090/"],["Grilovací podložky","https://grilovaci-naradi.heureka.cz/f:31667:44387341/"]],"Vybrané značky":[["Notebooky Panasonic","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9485/"],["Notebooky Dell","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9720/"],["Notebooky Asus","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9320/"],["Notebooky Razer","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:43527403/"],["Notebooky Apple","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9539/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat elektrický hrnec?","https://elektricke-hrnce.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-elektricky-hrnec/"],["Jak vybrat mikroskop?","https://mikroskopy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-mikroskop/"],["Jak vybrat fusak?","https://fusaky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-fusak/"]],"Vybrané produkty":[["Ausini pokoj obývací - mini 137 ks","https://stavebnice-ausini.heureka.cz/ausini-pokoj-obyvaci-mini-137-ks/"],["Modeco Kleště pákové převodové na drát , drát 3 mm ,","https://kleste-stipaci.heureka.cz/modeco-kleste-pakove-prevodove-na-drat-drat-3-mm/"],["FIXED tvrzené sklo pro smartwatch Samsung Galaxy Watch 5 44mm čiré FIXGW-1003","https://ochranna-skla-folie-chytre-hodinky.heureka.cz/fixed-tvrzene-sklo-pro-smartwatch-samsung-galaxy-watch-5-44mm-cire-fixgw-1003/"],["L'Oréal Paris Men Expert Barber Club Long Beard & Skin Oil olej na vousy 30 ml","https://oleje-na-vousy.heureka.cz/l-oreal-paris-men-expert-barber-club-long-beard-skin-oil-olej-na-vousy-30-ml/"],["Walteco Antivibrační podložka, průměr 45mm, bílá, 4 ks , 5378","https://podlozky-s-gumou.heureka.cz/walteco-antivibracni-podlozka-prumer-45mm-bila-4-ks-5378/"],["PlayStation Vita","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-vita/"],["TAVOBAL plastová popelnice 120 l černá","https://popelnice.heureka.cz/tavobal-plastova-popelnice-120-l-cerna/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}