Lenovo IdeaPad Z500 59-376084

90 %

Popis produktu

Parametry produktu

Operační systém
Windows 8

Recenze

    Parametry produktu

    Operační systém
    Windows 8

    Popis produktu

    Lenovo IdeaPad Z500

    Řada notebooků Lenovo IdeaPad Z představuje cenově dostupnou zábavu stylového provedení, tedy notebooky pro multimediální nasazení za rozumnou cenu. Uživatelé si dále mohou vybrat z několika barevných variant dle vlastních preferencí. Notebooky IdeaPad Z proto přináší mobilní multimediální zábavu opravdu všem. Notebookům samozřejmě nechybí ani bezpečnostní prvky v kombinaci s vysokým výkonem a podporou multimediálních funkcí.

    Zábava a multimédia

    Stylový notebook IdeaPad řady Z vám svým výkonem i multimediálními funkcemi bude stačit následující řadu let. Řada Z je určena jak pro domácí využití, tak pro multimediální prožitek na cestách. Stačí si jen vybrat správnou velikost úhlopříčky displeje. Multimédia dále podtrhuje displej s LED podsvícením a poměrem stran 16:9. Tedy ideálními parametry pro sledování videa. K tomu je nutné připočíst i specializované stereo reproduktory v kombinaci s Dolby Home Theater v4 a dostatečnou výdrž při práci na bateriové napájení.

    Design a praktičnost

    Notebook IdeaPad Z bude okolí každému majiteli závidět. Design a provedení splňují moderní trendy v kombinaci s několika barevnými provedeními, které podtrhnou individualitu uživatele. Tenké provedení v kombinaci s nízkou hmotností přímo vybízejí využívat notebook i na cestách. Notebooku ovšem nechybí ani praktické funkce. Zde je třeba zmínit alespoň důraz kladený na bezpečnost. Za všechny lze jmenovat například VeriFace, tedy funkci pro detekci obličeji, který se tak stane vaším heslem k počítači. Nechybí ani funkce zálohy a obnovy, které jsou v dnešní době stále populárnější.

    Klíčové vlastnosti

    Tento konkrétní model z řady notebooků Lenovo IdeaPad Z, resp. Z500, je vybaven dvoujádrovým procesorem Intel Core i3-2348M. Ten pracuje na frekvenci 2.3GHz, který podporuje technologii Hyperthreading, a je dále doplněn o 4GB operační paměti typu DDR3. O zobrazení se stará 15.6" velký matný displej s rozlišením HD, tedy 1366x768 obrazových bodů. Displej navíc disponuje moderním LED podsvícením. Grafická data mu poskytuje karta NVIDIA GeForce GT 645M se 2GB vlastní paměti. Pro uživatelská data je připraven 1TB pevný disk a nechybí ani DVD±RW/RAM optická mechanika. Mezi dostupná rozhraní patří i Wi-Fi a Bluetooth. Nechybí ani trojice USB konektorů, z nichž je jeden specifikace 3.0. Notebook je dodáván s operačním systémem Windows 8.

    Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

    Hodnocení produktu

    1zákazník doporučuje produkt
    0zákazníků nedoporučuje produkt
    90 %
    průměr z 1 hodnocení
    5
    1 ×
    4
    0 ×
    3
    0 ×
    2
    0 ×
    1
    0 ×
    • Doporučuje produkt

      90 %
      • Cena
      • Výkon
      • Grafická karta
      • Kovové provedení
      • Předinstalovaný Windows 8

      Za tu cenu skvělý notebook. Má pevné kovové tělo, díky čemuž jednak tolik netopí a zároveň se díly neprohýbají a nevržou. Díky nadstandardní grafice není problém rozjet i nové hry. Mě ve všem naprosto dostačuje.
      Jedinou nevýhodou je předinstalovaný Win 8, skutečně mě neoslovil a kdybych mohl, raději bych si koupil verzi bez OS.

    {"Oblíbené kategorie":[["Konvice na vaření vody","https://konvice.heureka.cz/"],["Zásuvky pro chytrou domácnost","https://zasuvky-pro-chytrou-domacnost.heureka.cz/"],["Držáky k projektorům","https://drzaky-projektory.heureka.cz/"],["Stroje na cukrovou vatu","https://vyrobnik-cukrove-vaty.heureka.cz/"],["Síta","https://sita.heureka.cz/"],["Dětské letní čepice","https://detske-cepice.heureka.cz/f:29257:41837812/"],["Dámské jarní sportovní bundy","https://damske-sportovni-bundy.heureka.cz/f:28945:41799525/"],["Chytré hlásiče a detektory plynů","https://pozarni-hlasice.heureka.cz/f:34877:1/"],["Papírová stínidla","https://stinidla.heureka.cz/f:38814:59612897/"],["Zesilovače Denon","https://zesilovace.heureka.cz/f:2274:10882/"]],"Vybrané značky":[["Notebooky HP","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9582/"],["Notebooky Microsoft","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:27445322/"],["Notebooky Asus","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9320/"],["Notebooky Dell","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9720/"],["Notebooky Hiro","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:57980720/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat rybářské kalhoty a kraťasy?","https://rybarske-kalhoty-a-kratasy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-rybarske-kalhoty-a-kratasy/"],["Jak vybrat svorkovnici?","https://svorkovnice.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-svorkovnici/"],["Jak vybrat noční stolek?","https://nocni-stolky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-nocni-stolek/"]],"Vybrané produkty":[["Colormetrics C1000 mPOS","https://zakaznicke-displeje.heureka.cz/colormetrics-c1000-mpos/"],["Trust Stihlo Inno Sense Flexi soft nelomené","https://udidla-pro-kone.heureka.cz/trust-stihlo-inno-sense-flexi-soft-nelomene/"],["Balicí papír Havana archy 70x100cm","https://darkove-tasky.heureka.cz/balici-papir-havana-archy-70x100cm/"],["BD Plastipak šroubovací stříkačka 50 ml 60 ks","https://injekcni-jehly-a-strikacky.heureka.cz/bd-plastipak-sroubovaci-strikacka-50-ml-60-ks/"],["Lupilu chlapecká letní souprava, 3dílná oranžová/modrá","https://detske-komplety-soupravy.heureka.cz/lupilu-chlapecka-letni-souprava-3dilna-oranzova-modra/"],["univerzální vrut 4 x 40 JN 9045TX/A2","https://vruty-univerzalni.heureka.cz/univerzalni-vrut-4-x-40-jn-9045tx-a2/"],["AGRO FLORIA TRAVIN 10 kg","https://substraty-hnojiva.heureka.cz/agro-floria-travin-10-kg/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}