Lenovo IdeaPad Yoga 11 59-425898

85 %

Popis produktu

Parametry produktu

Operační systém
Windows 8.1
Ultrabook
ano

Recenze

  • , zakoupeno v ALFA.cz

    Doporučuje produkt

    90 %
    • různé polohy použití
    • dotyková obrazovka
    • skvělý výkon pro běžnou kancelářskou práci
    • rozměry notebooku
    • není vhodný pro hraní náročnějších her.

    Vybral jsem si tento produkt pro používání na cestách. Díky dotykové obrazovky ho často používám i jako tablet. V batohu nezabírá skoro žádné místo! Zatím jsem s tímto výrobkem velmi spokojený.

  • , zakoupeno v E-Lenovo

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Malý, yoga - dost dobré
    • asi by to chtělo i5

    bez výhrad

Parametry produktu

Operační systém
Windows 8.1
Ultrabook
ano

Popis produktu

Flexibilní provedení a displej otočitelný o 360 stupňů

Jednoduše si vyberte některý ze čtyř režimů – Notebook, Stojánek, Tablet a Stan – a systém automaticky přizpůsobí systémová nastavení a uzamkne klávesnici. Tajemství: Jedinečný design a dotykový displej notebooku Yoga 2, který umožňuje otáčet displej o 360°. Režim používání si tak můžete vybrat podle toho, co chcete právě dělat.

Aplikace pro každý režim

Různé režimy vyžadují různé aplikace. Unikátní software Yoga Picks dokáže rozpoznat zvolený režim používání a v závislosti na něm vám doporučí nejvhodnější aplikace. K naprosté flexibilitě vícerežimového notebooku Yoga 2 přispívají také předinstalované aplikace jako Phone Companion, Camera Man, Photo Touch a Chef.

Dlouhá výdrž baterie

Vzhledem k výdrži baterie až 8 hodin na jediné nabití budete moci s notebookem Yoga 2 pracovat po celý den – perfektní pro uživatele na cestách. 10bodový vícedotykový displej 11,6" notebook Yoga 2 využívá 10bodový vícedotykový displej, který zajišťuje přesné a pohodlné ovládání systému.

Lenovo Motion Control

Používejte webkameru jako ovládací zařízení pro snadné procházení stránek, rychlý posun vzad/vpřed při přehrávání hudby, změnu hlasitosti a provádění jednoduchých příkazů pohybem ruky.

Lenovo Voice Control

Vyberte si model s hlasovým ovládáním Lenovo Voice Control a jednoduše svému notebooku Yoga 2 řekněte, co má udělat. Nebo mu položte otázku.

Plynulý přechod mezi jednotlivými režimy

Software Lenovo Transition automaticky přepíná spuštěné aplikace do režimu celé obrazovky, jakmile přejdete z režimu běžného notebooku do režimu Stan, Stojánek nebo Tablet.

Vícedotykový touchpad

Intuitivní touchpad optimalizovaný pro Windows 8 zajišťuje snadné posouvání, přibližování a otáčení obrazu.

Klávesnice AccuType

Oblíbená klávesnice AccuType je ergonomicky navržena tak, aby umožňovala pohodlné psaní s minimem překlepů.

Stereo reproduktory s technologií Dolby® Home Theater®

Stereo reproduktory notebooku Yoga 2 s technologií Dolby Home Theater poskytují bohatý zvuk a nabízí dokonalý poslechový zážitek.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

2zákazníci doporučují produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
85 %
průměr z 4 hodnocení
5
2 ×
4
2 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • Lenovo IdeaPad Yoga 11 nabízí, díky speciální konstrukci, hned čtyři pracovní režimy, které určitě najdou uplatnění při ...

    Zobrazit celou recenzi na recenzenotebooku.cz

  • , zakoupeno v ALFA.cz

    Doporučuje produkt

    90 %
    • různé polohy použití
    • dotyková obrazovka
    • skvělý výkon pro běžnou kancelářskou práci
    • rozměry notebooku
    • není vhodný pro hraní náročnějších her.

    Vybral jsem si tento produkt pro používání na cestách. Díky dotykové obrazovky ho často používám i jako tablet. V batohu nezabírá skoro žádné místo! Zatím jsem s tímto výrobkem velmi spokojený.

  • Hitem poslední doby se staly zařízení typu dva v jednom. Konstrukce některých těchto zařízení dovolují plnohodnotné využ...

    Zobrazit celou recenzi na www.pcdays.cz

  • , zakoupeno v E-Lenovo

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Malý, yoga - dost dobré
    • asi by to chtělo i5

    bez výhrad

{"Oblíbené kategorie":[["Kuchyňské oleje","https://kuchynske-oleje.heureka.cz/"],["Přípravky na omezení růstu chloupků","https://omezeni-rustu-chloupku.heureka.cz/"],["Radiobudíky","https://radiobudiky.heureka.cz/"],["Vanové zástěny","https://vanove-zasteny.heureka.cz/"],["Zahradní krmítka a budky","https://krmitka-a-budky-pro-ptaky.heureka.cz/"],["Kombinované kočárky","https://kocarky.heureka.cz/f:8271:48422/"],["Dámské mikiny The North Face","https://damske-mikiny.heureka.cz/f:8524:89559/"],["Mini PC","https://stolni-pocitace.heureka.cz/f:12852:388612/"],["Čajové pečivo Vánoční","https://cajove-pecivo.heureka.cz/f:37856:1/"],["Make-upy Dermacol","https://make-upy.heureka.cz/f:33589:43474048/"]],"Vybrané značky":[["Notebooky Fujitsu","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9367/"],["Notebooky HP","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9582/"],["Notebooky Goodgoods","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:49179193/"],["Notebooky Razer","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:43527403/"],["Notebooky Lenovo","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:10091/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat aparaturu pro univerzální použití?","https://aparatury-pro-univerzalni-pouziti.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-aparaturu-pro-univerzalni-pouziti/"],["Jak vybrat křeslo?","https://kresla.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-kreslo/"],["Jak vybrat dětskou zbraň?","https://zbrane.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-detskou-zbran/"]],"Vybrané produkty":[["Merco Yoga Roller F1","https://masazni-valce.heureka.cz/merco-yoga-roller-f1/"],["Bizuterka-eshop.cz dřevěné korále na krk tříbarevné tmavé BZ-06569","https://korale.heureka.cz/bizuterka-eshop-cz-drevene-korale-na-krk-tribarevne-tmave-bz-06569/"],["VGS 505397 Flat Model 2","https://mandoliny.heureka.cz/vgs-505397-flat-model-2/"],["Abplast 1000 x 1300 mm černá","https://vodomerne-sachty.heureka.cz/abplast-1000-x-1300-mm-cerna/"],["Odyssey Ai-ONE 2-Ball DB Putter Prava 34,Panske Odyssey Ai-ONE Steel","https://golfove-puttery.heureka.cz/odyssey-ai-one-2-ball-db-putter-prava-34-panske-odyssey-ai-one-steel/"],["BE-EQ Talíř odvíčkovací jednoplástový pocín/nerez","https://potreby-na-odvickovani-vcelich-plastu.heureka.cz/be-eq-talir-odvickovaci-jednoplastovy-pocin-nerez/"],["Yogashop korále karneol 722056","https://korale.heureka.cz/yogashop-korale-karneol-722056/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}