Lenovo IdeaPad U530 59-404781

87 %

Popis produktu

Parametry produktu

Procesor
Intel Core i3
Frekvence procesoru
1.7 GHz

Recenze

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    90 %

    Vyhovuje mi, výborná výdrž baterie, je lehký a dobře se ovládá

Parametry produktu

Procesor
Intel Core i3
Frekvence procesoru
1.7 GHz

Popis produktu

Lenovo IdeaPad U530

Notebooky Lenovo IdeaPad řady U530 spadají do kategorie kompaktních přenosných zařízení a představují pomocníky vhodné pro lidi, kteří jsou často na cestách. Jejich základem se stávají procesory Intel v kombinaci s diskrétními grafickými kartami. Právě moderní procesory a grafické akcelerátory sebou přináší zásadní výhody: dlouhá výdrž při práci na bateriové napájení, která je dále prodloužena propracovanou správou napájení za pomoci Energy Managementu, a dále kompaktní a štíhlé rozměry a nízká hmotnost. Výrobce konkrétně udává výdrž až 10 hodin práce na bateriové napájení v kombinaci s celou řadou zajímavých technologií.

Rychlost a praktičnost

Základem pro novou kategorii kompaktních notebooků je rychlost. Ta je důležitá i v případě Lenovo IdeaPad U530, kde je, v závislosti na konfiguraci, možné přivést počítač k připravenosti z režimu spánku za dobu kratší než jedna sekunda. V režimu spánku je navíc notebook schopen vydržet i několik týdnů. Další důležitou součástí jsou procesory Intel Core a modelům nechybí ani rychlé rozhraní USB 3.0.

Moderní neotřelý design

Základem designu, podobně jako v případě dalších zástupců řady U, je stylové šasi. V případě U530 je navíc extra tenkého provedení a tím si notebook zachovává nízkou hmotnost, přesto s vysokou odolností. Přes stylové provedení nechybí notebooku integrovaná kamera a mnohé zaujme speciální funkce Lenovo Motion Control, která právě za pomoci kamery umožňuje otáčení stránek v dokumentu při četbě, nebo posun na další skadbu při přehrávání hudby.

Klíčové vlastnosti

Základem tohoto konkrétního modelu je dvoujádrový procesor Intel Core i3-4010U. Tento procesor pracuje na frekvenci 1.7GHz s podporou technologie Hyperthreading. Procesor je dále doplněn o 4GB operační paměti RAM typu DDR3. O zobrazení se stará 15.6" velký dotykový displej s LED podsvícením a HD rozlišením, tedy 1366x768 obrazových bodů. Grafická data displeji poskytuje karta Intel HD Graphics. Pro uživatelská data je připraven 508GB hybridní pevný disk, rozměrům však musela ustoupit optická mechanika. Notebooku nechybí ani celá řada rozhraní. Samozřejmostí je bezdrátové Wi-Fi a Bluetooth nebo trojice konektorů USB, z nichž je jeden specifikace 3.0. Integrována je také praktická kamera a jako operační systém je využíván Windows 8.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

2zákazníci doporučují produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
87 %
průměr z 7 hodnocení
5
4 ×
4
3 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • Doporučuje produkt

    100 %
    • pěkný desing, lehký, velká výdrž baterie

    Jsem spokojena

  • Lenovo IdeaPad U530 - tichý a elegantní stroj. Jeho výkon dostačuje pro většinu úkonů, které na tomhle zařízení uživatel...

    Zobrazit celou recenzi na www.lenovoblog.cz

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    90 %

    Vyhovuje mi, výborná výdrž baterie, je lehký a dobře se ovládá

{"Oblíbené kategorie":[["Volanty","https://volanty.heureka.cz/"],["Zahradní ratanový nábytek","https://zahradni-ratanovy-nabytek.heureka.cz/"],["Kalhoty pro včelaře","https://kalhoty-pro-vcelare.heureka.cz/"],["Loupače","https://loupace.heureka.cz/"],["Elektrické natáčky do vlasů","https://elektricke-natacky-vlasy.heureka.cz/"],["Brýle pro virtuální realitu k počítači","https://bryle-pro-virtualni-realitu.heureka.cz/f:23731:21259612/"],["Kávovary na kapsle Senseo","https://kavovary-kapsle.heureka.cz/f:35932:45049926/"],["Rozinky","https://susene-plody-orechy-semena.heureka.cz/f:18276:833889/"],["Kuchyňské roboty Bosch","https://kuchynske-roboty.heureka.cz/f:4964:18487/"],["Ultralehké karimatky","https://karimatky.heureka.cz/f:31587:1/"]],"Vybrané značky":[["Notebooky Gigabyte","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:172622/"],["Notebooky Asus","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9320/"],["Notebooky Fujitsu","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9367/"],["Notebooky Goodgoods","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:49179193/"],["Notebooky Dell","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9720/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat masážní přístroj?","https://masazni-pristroje.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-masazni-pristroj/"],["Jak vybrat dámské sako?","https://damska-saka.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-damske-sako/"],["Jak vybrat boty na snowboard?","https://boty-na-snowboard.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-boty-na-snowboard/"]],"Vybrané produkty":[["Guru Feeder Box","https://rybarske-krabicky-a-boxy.heureka.cz/guru-feeder-box/"],["KIK KX5130 s čerpadlem modrá 41 cm","https://vodni-pistole.heureka.cz/kik-kx5130-s-cerpadlem-modra-41-cm/"],["Holoubek - western, 53 mm","https://kapodastry.heureka.cz/holoubek-western-53-mm/"],["AO Scidis 25 cm čirá","https://vazy-vodnice.heureka.cz/ao-scidis-25-cm-cira/"],["Sterntaler Dětský UV klobouk s plachetkou žralok","https://detske-ksiltovky.heureka.cz/sterntaler-detsky-uv-klobouk-s-plachetkou-zralok/"],["GRIZLY Mix křupavých sýrů 150 g","https://chipsy.heureka.cz/grizly-mix-krupavych-syru-150-g/"],["Izoxis 21806","https://zahradni-lampy.heureka.cz/izoxis-21806/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}