Lenovo IdeaPad S210 59-404577

71 %

Popis produktu

Parametry produktu

Operační systém
Windows 8

Recenze

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    80 %
    • Možnost využití dotekové obrazovky či klávesnice
    • Rychlí start či vypnutí
    • Chybí numeratická klávesnice, při použití Shiftu je nutno použít obě ruce pro psaní číslic
    • Dost špatně se ve tmě hledají horní klávesy :) u tohoto modelu není podsvícení... :(

    Stále se ještě seznamuju....

  • , zakoupeno v Comfor.cz

    Doporučuje produkt

    80 %

    na internet,filmy,muziku je v poho

Parametry produktu

Operační systém
Windows 8

Popis produktu

10-bodový vícedotykový displej

Notebook Lenovo S210 Touch lze snadno ovládat pomocí intuitivního 10-bodového vícedotykového displeje optimalizovaného pro Windows 8.

Dlouhá výdrž baterie

Standardní baterie 36 Wh umožňuje až 6+ hodin provozu bez nabíjení.

Optimalizovaná grafika

Vychutnejte si živý a realistický obraz vašeho notebooku s integrovanou grafickou kartou Intel® HD 4000.

Klávesnice AccuType

Plnohodnotná ostrůvková klávesnice je pohodlná a zaručuje rychlé psaní bez zbytečných překlepů. Vícedotykový touchpad navíc nabízí pohodlné ovládání a umožňuje provádět snadné procházení a přibližování a oddalování obsahu na displeji pomocí gest.

Vestavěné stereo reproduktory s technologií Dolby® Advanced Audio™ nabízí čistý zvuk s prostorovým efektem jako v kině. Přehrávejte hudbu a video s vyšší úrovní hlasitosti bez zkreslení. Můžete také přizpůsobit nastavení zvuku podle vašich potřeb a pevně nastavit úroveň hlasitosti, která vám při poslechu nejvíce vyhovuje.

Integrovaná 720p HD webkamera

Integrovaná 720p HD webkamera je ideální pro webové konference a online videohovory. Má vysokou citlivost při nízkém osvětlení a podporuje funkci sledování obličeje, takže budete neustále v obraze.

Rychlý přenos dat

Rozhraní USB 3.0 SuperSpeed, které je až 10krát rychlejší než předchozí USB technologie, umožňuje rychlý přenos dat mezi notebookem S210 Touch a ostatními zařízeními. Navíc je zpětně kompatibilní s technologií USB 2.0.

Snadná údržba

S funkcí OneKey Rescue System je obnovení systému po napadení virem nebo jiných technických problémech otázkou okamžiku. Rovněž můžete snadno provádět zálohování systému nebo vyhledávání a odstraňování virů.

Lenovo Energy Management

Zachovejte dlouhou životnost baterie pomocí pokročilé technologie úspory energie pro zvýšení intervalů mezi nabíjeními.

HDMI výstup

Umožňuje snadné připojení k televizoru nebo jinému zobrazovacímu zařízení.  

PROCESOR OPERAČNÍ SYSTÉM

Intel® Celeron® 1037UWindows 8  

GRAFIKA

Intel® HD Graphics  

OPERAČNÍ PAMĚŤ 

Až 8GB DDR3L-1600MHz, 1 SODIMM slot(1 x 4GB)  

PEVNÝ DISK 500GB SSHD úložiště s integrovanou 8GB NAND pamětí  

ZVUK

Vestavěné Stereo reproduktory s technologií Dolby® Advanced Audio™ v2  

INTEGROVANÁ KOMUNIKACE

WiFi 802.11 b/g/n, volitelně BlueTooth® 4.0,10 / 100M LAN  

KONEKTORY

USB3.0 x 1, USB2.0 x 1, 2 x 1 (SD / MMC) čtečka karet 2 v 1, sluchátka/mikrofon, HDMIvýstup, RJ45  

WEBKAMERA HMOTNOST

Zabudovaná 0.3 / 1.0MP

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

3zákazníci doporučují produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
71 %
průměr z 11 hodnocení
5
3 ×
4
5 ×
3
1 ×
2
0 ×
1
2 ×
  • Závěrem bych jen řekl, že po 14 dnech intenzivního používání musím konstatovat, že i přesto, že jsem měl z počátku strac...

    Zobrazit celou recenzi na www.lenovoblog.cz

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    80 %
    • Možnost využití dotekové obrazovky či klávesnice
    • Rychlí start či vypnutí
    • Chybí numeratická klávesnice, při použití Shiftu je nutno použít obě ruce pro psaní číslic
    • Dost špatně se ve tmě hledají horní klávesy :) u tohoto modelu není podsvícení... :(

    Stále se ještě seznamuju....

  • , zakoupeno v Comfor.cz

    Doporučuje produkt

    80 %

    na internet,filmy,muziku je v poho

  • Doporučuje produkt

    80 %
    • Rychlost
    • Výkon
    • Ovládání
    • Výdrž
    • Windows 8
    • Dotykový displej
    • Design
    • Lenovo
    • Cena
    • 2 x USB (alepoň ještě jeden by byl super)
    • Klávesnice v prostředku je měkká, ale to ničemu nevadí!

    Dlouho jsem vybíral a hledal cenově dostupné notebooky, pro domácí využití, kancelářské, grafické úpravy i hraní her. Tento notebook je ideálním společníkem. Je praktický i na cestování např. do školy. Při plném výkonu, jasu, stahování a komunikace výdrž baterie 3 hodiny.Při úsporném výkonu s omezeným jasem od 4 do 5ti hodin možno i více. Je tichý, přizpůsobitelný a kvalitně řešený pro všechny druhy práce. Rozhodně není na výkonné hraní nejnovějších her s náročnou grafikou apod. na to si pořiďte jiné dělo s cenovou hladinou od 30 000,- kč. Praktická je i dotyková obrazovka, například pro prohlížení webu, obrázků, čtení dokumentů ale i mnohem dalšího. Rovněž je výhodou OS Windows 8, doporučuji aktualizaci na nejnovější verzi. Nespornou výhodou je zabezpečení a celkové ovládání systému i počítače. připravte se na jiné ovládání win8 nežli win7 nebo XP atd. rozhodně si ale po pár hodinách "hraní" zvyknete a nebudete chtít nic jiného. Doporučuji

{"Oblíbené kategorie":[["Brankářské betony","https://brankarske-betony.heureka.cz/"],["Dětské stany","https://detske-stany.heureka.cz/"],["Zásuvkové kontejnery","https://zasuvkove-kontejnery.heureka.cz/"],["Cyklistika","https://cyklistika.heureka.cz/"],["Televizní pytle a deky","https://televizni-pytle-deky.heureka.cz/"],["Arborio rýže","https://ryze.heureka.cz/f:18257:819596/"],["Schody pro psy","https://ostatni-pomucky-psy.heureka.cz/f:14032:34244510/"],["Intimní gely Sebamed","https://intimni-myci-prostredky.heureka.cz/f:17446:735706/"],["Učebnice matematiky","https://ucebnice.heureka.cz/f:26480:35532015/"],["Venkovní dveře Knipping","https://venkovni-dvere.heureka.cz/f:32456:43080852/"]],"Vybrané značky":[["Notebooky Microsoft","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:27445322/"],["Notebooky Huawei","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:29211247/"],["Notebooky Goodgoods","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:49179193/"],["Notebooky Panasonic","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9485/"],["Notebooky Apple","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9539/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat stolní lampu?","https://stolni-lampy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-lampu/"],["Jak vybrat helmu na kolo?","https://helmy-cyklistika.heureka.cz/poradna/jak-vybirat-cyklistickou-prilbu/"],["Jak vybrat karetní hru?","https://karetni-hry.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-karetni-hru/"]],"Vybrané produkty":[["Canis CXS LINDA Mátová","https://damske-topy.heureka.cz/canis-cxs-linda-matova/"],["Goddess RCD0150GW8AF","https://lednice.heureka.cz/goddess-rcd0150gw8af/"],["Natural Jihlava Bujónka zeleninová 220 g","https://bujony.heureka.cz/natural-jihlava-bujonka-zeleninova-220-g/"],["Aqualine SIMPLEX ECO závěsná skříňka 50x60x24cm","https://koupelnovy-nabytek.heureka.cz/aqualine-simplex-eco-zavesna-skrinka-50x60x24cm/"],["Hamé Žampiony řezy ve slaném nálevu 184 g","https://konzervovane-a-nakladane-houby.heureka.cz/hame-zampiony-rezy-ve-slanem-nalevu-184-g/"],["Pellwood 5 A Medium","https://palicky.heureka.cz/pellwood-5-a-medium/"],["Livarno home Hebká deka pruhy 150x200","https://deky.heureka.cz/livarno-home-hebka-deka-pruhy-150x200/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}