Lenovo G710 59-392709

86 %

Popis produktu

Parametry produktu

Operační systém
Windows 8

Recenze

  • , zakoupeno v Electro World

    Doporučuje produkt

    70 %

    Celkem dobrý notebook, jen asi po půl roce se mi začal blbnout.
    Z ničeho nic přestala reagovat myš a nic nešlo otevřít. vždy až po restartu. Jinak jsem vcelku spokojený

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Nedoporučuje produkt

    20 %
    • - cena
    • - po trech dnech prestal fungovat hardisk

    - nedoporucuji

  • , zakoupeno v KASA.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • rychlost
    • grafika
    • zvuk

    Zatím funguje skvěle, nemůžu si stěžovat.

Parametry produktu

Operační systém
Windows 8

Popis produktu

Lenovo IdeaPad G710

Notebooky Lenovo IdeaPad řady G jsou cenově dostupné, ale přesto stylové a pro většinu aplikací i dostatečné výkonné. Mezi jejich další přednosti pak patří solidní výdrž při práci na bateriové napájení spolu s vysokou spolehlivostí. Jednoduchost ovládání známé z vyšších řad notebooků společnosti Lenovo nechybí ani u řady G. Notebooky IdeaPad řady G nejsou ochuzeny ani o bezpečností prvky. Tento model IdeaPad G710 je díky dedikované grafice vhodný i na občasné hraní moderních her.

Atraktivní cena kombinovaná se skvělým vzhledem

Unikátní sportovní styl a propracované detaily, to a mnohem víc se skrývá za atraktivní cenou notebooků Lenovo řady IdeaPad G. Nechybí tradiční ergonomická klávesnice snižující četnost překlepů včetně separátní numerické části.

Radost z obrazu

Použit je moderní HD+ širokoúhlý displej s kvalitním LED podsvícením. Displej je tak lehčí a spotřebovává méně energie než tradiční LCD displeje. Rovnoměrné podsvícení v kombinaci s HD+ rozlišením a poměrem stran 16:9 zajišťují maximální prožitek nejen při sledování filmů, ale i v případě úpravy fotografií nebo při hraní počítačových her.

Klíčové vlastnosti

Tento konkrétní model z řady Lenovo IdeaPad G710 je vybaven dvoujádrovým procesorem Intel Core i5-4200M, který pracuje na základní frekvenci 2.5GHz s možností navýšení taktu až na 3.1GHz v režimu TurboBoost a je doplněn o 4GB operační paměti typu DDR3. 17.3" displej s poměrem stran 16:9 disponuje HD+ rozlišením 1600x900 obrazových bodů a zobrazení na něm zajišťuje grafická karta NVIDIA GeForce GT 720M se 2GB paměti. Pro uživatelská data je určen 1TB hybridní pevný disk s 8GB SSD částí pro zrychlení běhu operačního systému (SSD část disku není dostupná pro uživatele) a nechybí ani DVD±RW/RAM mechanika. Mezi rozhraními lze využít bezdrátové Wi-Fi a Bluetooth a dále je k dispozici trojice portů USB, z nichž je jeden specifikace 3.0. V neposlední řadě je třeba zmínit integrovanou kameru a numerickou část klávesnice. Notebook je dodáván s operačním systémem Windows 8.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

6zákazníků doporučuje produkt
1zákazník nedoporučuje produkt
86 %
průměr z 18 hodnocení
5
12 ×
4
5 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
1 ×
  • , zakoupeno v Electro World

    Doporučuje produkt

    70 %

    Celkem dobrý notebook, jen asi po půl roce se mi začal blbnout.
    Z ničeho nic přestala reagovat myš a nic nešlo otevřít. vždy až po restartu. Jinak jsem vcelku spokojený

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Nedoporučuje produkt

    20 %
    • - cena
    • - po trech dnech prestal fungovat hardisk

    - nedoporucuji

  • , zakoupeno v KASA.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • rychlost
    • grafika
    • zvuk

    Zatím funguje skvěle, nemůžu si stěžovat.

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • PERFEKTNÍ - RYCHLOST

    BYL NÁM DOPORUČEN, A JSME SPOKOJENI.

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    Dobra volba - cena / vykon

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    90 %
    • kvalita
    • nevím

    víc než dobré

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • kvalitní kus HW
    • některé klávesy jsou příliš malé kvůli numpadu, asi jde o zvyk
    • windows 8 - hrozný šmejd, ve kterém nelze nic najít na svém místě, natož snadno upravit

    Na svou cenu skvělý výrobek, vzhledem ke zklamání z Windows 8 (ani do stávajícího a používaného účtu skype se nejde přihlásit bez vytvoření nějakého nesmyslného účtu Microsoft; najít ovládací panely je peklo; spousta "programů" se chová jako na tabletu, takže nemají žádné ikony pro nastavení či dokonce vypnutí apod.) doporučuji koupit bez systému, nebo s W7, je-li v nabídce.
    Vzhledem k rozměrům a váze není úplně přenosný, ale jde to, když se chce. Je velice tichý, ale zatím jsem na něm nic nehrál, možná teprve pak zapne větráky.

{"Oblíbené kategorie":[["Kolotoče nad postýlku","https://kolotoce-nad-postylku.heureka.cz/"],["Dámské basketbalové boty","https://damske-basketbalove-boty.heureka.cz/"],["Měřiče teploty a vlhkosti","https://merice-teploty-vlhkosti.heureka.cz/"],["Konektory pro LED pásky","https://konektory-led-pasky.heureka.cz/"],["Fotoalba","https://fotoalba.heureka.cz/"],["Teplákoviny","https://metraz.heureka.cz/f:21044:21262265/"],["Chrániče na zuby","https://hokejove-doplnky.heureka.cz/f:15368:40306577/"],["Elektrické manikúry","https://elektricke-manikury-pedikury.heureka.cz/f:32179:42993821/"],["Kojící polštáře EPS kuličky","https://kojici-polstare.heureka.cz/f:16783:8622911/"],["Sady závitníků","https://zavitniky.heureka.cz/f:18171:1/"]],"Vybrané značky":[["Notebooky Fujitsu","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9367/"],["Notebooky Gigabyte","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:172622/"],["Notebooky Panasonic","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9485/"],["Notebooky Microsoft","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:27445322/"],["Notebooky Eben","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:43527438/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat erotický korzet?","https://damske-eroticke-korzety.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-eroticky-korzet/"],["Jak vybrat návleky?","https://navleky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-navleky/"],["Jak vybrat podlahu?","https://podlahy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-podlahu/"]],"Vybrané produkty":[["Tele System 80 AL","https://satelitni-anteny.heureka.cz/tele-system-80-al/"],["HOBBYTECH Ocelový naviják automatický","https://prislusenstvi-k-rc-modelum.heureka.cz/hobbytech-ocelovy-navijak-automaticky/"],["Novus D 53 F/6mm","https://spendliky-a-pripinacky.heureka.cz/novus-d-53-f-6mm/"],["Center Point CP400","https://kuse.heureka.cz/center-point-cp400/"],["PowerA Dual Charging Station PS5","https://dokovaci-stanice-gamepady-konzole.heureka.cz/powera-dual-charging-station-ps5/"],["Antilaser AL PRIORITY 1","https://antiradary.heureka.cz/antilaser-al-priority-1/"],["Unleashia Zářivý balzám-rozjasňovač Sisua Butter Waffle Glow Stick 7 g","https://pripravky-konturovani.heureka.cz/unleashia-zarivy-balzam-rozjasnovac-sisua-butter-waffle-glow-stick-7-g/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}