Lenovo G500 59-423256

86 %

Popis produktu

Parametry produktu

Operační systém
Windows 8.1

Recenze

  • , zakoupeno v KASA.cz

    Doporučuje produkt

    90 %

    notebook je skvely,jsem s nim spokojena,doporucila bych ho

  • , zakoupeno v KASA.cz

    Nedoporučuje produkt

    50 %
    • Lesklý dysplej

    Nic moc

  • , zakoupeno v KASA.cz

    Doporučuje produkt

    70 %

    Vybraný NB je v této cenové kategorii vynikající volbou. Velmi vhodný pro OS Win10 pro běžné použití.

Parametry produktu

Operační systém
Windows 8.1

Popis produktu

15,6" HD displej 15,6" HD displej (1366 × 768) s LED podsvícením nabízí jasný, ostrý obraz v širokoúhlém formátu 16 : 9.

Klávesnice AccuType

Oblíbená klávesnice AccuType je ergonomicky navržena tak, aby umožňovala pohodlné psaní s minimem překlepů.

Optimalizovaná grafika

Grafická karta AMD Radeon™ HD8750 2 GB u vybraných modelů G500 poskytuje dostatečný výkon pro 3D hry, takže budete chtít zůstat u počítače i po skončení pracovního dne.

Dva stereo reproduktory s technologií Dolby® Advanced Audio™ v2

Vychutnejte si působivý prostorový zvuk bez ohledu na to, zda posloucháte hudbu, hrajete hry nebo sledujete filmy.

Dostatek úložného prostoru

S kapacitou pevného disku až 1 TB nemusíte mít obavu, kam uložíte všechna data, fotografie a hudbu.

Rychlý přenos dat

USB 3.0 zajistí rychlý přenos dat mezi notebookem G500 a jinými zařízeními. Přenos je až 10krát rychlejší než u předchozích USB technologií.

Integrovaná webkamera

Integrovaná webkamera s rozlišením 1 Mpx a mikrofon vám umožní provádět webové konference nebo online videohovory, jako byste na nich byli skutečně přítomni.

Snadná údržba

S funkcí OneKey® Rescue System je obnovení systému po napadení virem nebo jiných technických problémech otázkou okamžiku. Notebook Lenovo G500 rovněž umožňuje snadno provádět zálohování systému nebo vyhledávání a odstraňování virů.

Technologie pro úsporu baterie

Lenovo Energy Management zaručuje dlouhou životnost baterie a používá pokročilou technologii úspory energie zvyšující intervaly mezi nabíjeními až na 5 hodin pro dosažení větší flexibility na cestách.

WiFi, Bluetooth

Integrované rozhraní 802.11 b/g/n Wi-Fi, 10/100 LAN a technologie Bluetooth® 4.0 umožňují připojení na kterémkoliv místě.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

5zákazníků doporučuje produkt
1zákazník nedoporučuje produkt
86 %
průměr z 7 hodnocení
5
5 ×
4
1 ×
3
1 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • , zakoupeno v KASA.cz

    Doporučuje produkt

    90 %

    notebook je skvely,jsem s nim spokojena,doporucila bych ho

  • , zakoupeno v KASA.cz

    Nedoporučuje produkt

    50 %
    • Lesklý dysplej

    Nic moc

  • , zakoupeno v KASA.cz

    Doporučuje produkt

    70 %

    Vybraný NB je v této cenové kategorii vynikající volbou. Velmi vhodný pro OS Win10 pro běžné použití.

  • , zakoupeno v KASA.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    Notebook jsem doporučila svému známému a již ho používá a je spokojen

  • , zakoupeno v CZC.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    Vyhovující tech. parametry, cena.
    Doporučuji.

  • Doporučuje produkt

    100 %
    • zpracování
    • klávesnice
    • váha
    • rychlost
    • zvuk
    • odezva
    • nic

    tohle se nedá srovnat s ostatními v cenový kategorii
    vyzkoušejte ten rozdíl oproti asus, ho atd.

    klávesnice absolutní hardcore, měkká rychlá prostě perfekt
    spustí se to za 10s s pomocí toho ssd
    plasty jsou tvrdý a to je mnohem lepší než hliník nebo plast
    vezmete do ruky a nikde se to neprohne

    položte to na stůl do místnosti s 21 stupni a chladič ani neuslyšíte. I repráky jdou víc slyšet než ten počítač

    má dva módy baterie, životnost - to se nabíjí jenom do 60 procent a když se dobije, jede jenom přes zdroj, takže baterka nepracuje a těmi 60 procenty neuzavřuje cyklus, takže Vám neodejde po půl roce jako u ostatních ale až po roce, třeba. No a když chcete notas na kolena, tak přepnete na výdrž, baterka se dobije do 100 procent a jedete 5 hodin. Cumim jak puk

    Hra World of Tanks, plynule

    víko notasu, to je labůžo, to zavíráte a ke konci se sám doklepe a drží, neotevírá se když notas přenášíte

    omrkněte si recenze klidně a komentáře a nenajde se žádnej profesionál, který by neřekl, že tohle je o třídu lepší než konkurence, Lenovo jede opět nahoru! Hurá

{"Oblíbené kategorie":[["Svatební jmenovky","https://svatebni-jmenovky.heureka.cz/"],["Elektrické brusle","https://elektricke-brusle.heureka.cz/"],["Dílenský nábytek","https://dilensky-nabytek.heureka.cz/"],["Raketové sporty","https://raketove-sporty.heureka.cz/"],["Army a lovecké bundy, kabáty a blůzy","https://army-a-lovecke-bundy-kabaty-a-bluzy.heureka.cz/"],["Dětské boby s brzdou","https://detske-boby-sane.heureka.cz/f:11121:1;14018:406147/"],["Zvonky na kola Knog","https://cyklisticke-zvonky.heureka.cz/f:22724:21693612/"],["Houpací berušky","https://houpaci-kone.heureka.cz/f:29265:41838269/"],["Papírové filtry","https://filtry-do-kavovaru.heureka.cz/f:31623:42783317/"],["Mini šaty","https://damske-saty.heureka.cz/f:15654:515290/"]],"Vybrané značky":[["Notebooky Panasonic","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:9485/"],["Notebooky Huawei","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:29211247/"],["Notebooky Lenovo","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:10091/"],["Notebooky Microsoft","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:27445322/"],["Notebooky Hiro","https://notebooky.heureka.cz/f:2278:57980720/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat karty na poker?","https://karty-poker.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-karty-na-poker/"],["Jak vybrat tělový olej?","https://telove-oleje.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-telovy-olej/"],["Jak vybrat jídelní soupravu?","https://jidelni-soupravy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-jidelni-soupravu/"]],"Vybrané produkty":[["Zajíc plyšový na zavěšení 10 cm","https://velikonocni-dekorace.heureka.cz/zajic-plysovy-na-zaveseni-10-cm/"],["Proteco 43.SNP-7-Z 253 ks","https://montazni-voziky.heureka.cz/proteco-43-snp-7-z-253-ks/"],["Solnalampa.cz Solná koule Feng Shui - střední 6 - 7 kg","https://solne-lampy.heureka.cz/solnalampa-cz-solna-koule-feng-shui-stredni-6-7-kg/"],["Sweet Seeds Red Hot Cookies semena neobsahují THC 5 ks","https://semena-konopi.heureka.cz/sweet-seeds-red-hot-cookies-semena-neobsahuji-thc-5-ks/"],["Qicaibei Žabka","https://nafukovaci-rukavky.heureka.cz/qicaibei-zabka/"],["Godan Banner Happy Birthday Minecraft 160 cm","https://girlandy-rozety-vlajky.heureka.cz/godan-banner-happy-birthday-minecraft-160-cm/"],["SALMING Rival Kid White/Blue","https://detske-salove-boty.heureka.cz/salming-rival-kid-white-blue/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}