HP ProBook 4535s LG852EA
Notebook s Linuxem - HP - 15.6 palců - 4 GB - Linux - 1.9 GHz - 1366 x 768 - Wi-Fi Počet jader: dvoujádrový procesor Typ procesoru: AMD A4 Označení procesoru: 3300M Frekvence procesoru (MHz): 1900 Čipset: AMD A70M FCH Úhlopříčka displeje... více »
od 9 490 Kč
| Viditelnost displeje na slunci: | dobrá |
| Výdrž baterie notebooku: | více než 5 hodin |
| Rozložení klávesnice: | vyhovuje mi |
| Reprodukce zvuku: | dobrá |
| Notebook je dle mě vhodný: | k práci (běžné kancelářské programy), surfování na internetu |
Přidáno: 6. ledna 2012
HP ProBook 4535s | Recenzie
Vo výsledku teda ide o notebook, ktorý síce svojimi parametrami neohúri, jednoduchších používateľov, ktorý požadujú predovšetkým nízku cenu však môže zaujať. Profesionála však okrem matného displeja, a relatívne výkonnej integrovanej grafiky skôr sklame.
Celá recenze na erecenzie.eu100%
- Velice dobře vybavený Notebook, s Velikým HDD 640 Gigabajtů. S velice pěkným designem, v kovovém provedení, který se u jiných výrobců v této cenové kategorii nevyskytuje. Navíc za perfektní cenu.
- Pro některé může být nevýhoda operační systém Linux, který se ale dá jednoduše přeinstalovat na Windows 7
Kvalita za rozumnou cenu. Já jsem s produktem velice spokojen
HP ProBook 4535s - business levně s AMD - Notebooky Recenze - NOTEBOOK.cz
Konečně se k nám dostaly notebooky s novými čtyřjádrovými procesory od AMD. Mezi ně patří také dnes recenzovaný ProBook S - pracovní notebook, který ve verzi s AMD stojí opravdu málo. Jedná se o praktický počítač s USB 3.0, kvalitním provedením, lepšími možnostmi zabezpečení a Windows 7 Professional.
Celá recenze na notebook.czZobrazuji 1 - 4 ze 4 recenzí