Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

HP 630 A1D88EA

Přidat recenzi

Notebook s Linuxem - HP - 15.6 palců - 2 GB - Linux - 2.1 GHz - 1366 x 768 - Wi-Fi

Počet jader: dvoujádrový procesor Typ procesoru: INTEL Pentium Označení procesoru: B950 Frekvence procesoru MHz: 2100 Čipset: Intel® HM55 Express Úhlopříčka displeje palce ":... více »

Kde koupit

od 7 883 Kč
Hlídat cenu

Všechny recenze HP 630 A1D88EA

notebook.cz

Přidáno: 19. března 2012

HP 630 - solidní provedení za nejnižší cenu - Notebooky Recenze - NOTEBOOK.cz

Podívali jsme se do nejnižších cenových hladin a zkusili otestovat jeden z nejlevnějších klasických 15,6'' notebooků, který je v současnosti na trhu. Uvnitř se ukrývá dvoujádrový Celeron a nízká cena nezabránila v osazení 4GB RAM a velkého disku. Pod 10 tisíc včetně DPH se notebook vtěsná i s operačním systémem Windows 7 Home Premium.

Celá recenze na notebook.cz
Martin

Martin

Přidáno: 15. března 2012

Doporučuje produkt
  • + slušný výkon
  • + dobrá cena
  • - asi zvuk,ale je to notebook

Pokud Vám špatně funguje touchpad,je to na reklamaci.Já ho mám přelepený celkem tlustou ochrannou folií která byla nalepena na víku notebooku a touchpad funguje naprosto bezchybně a přesně.Je velmi citlivý.
Chlazení neslyším,takže o nějaké hlučnosti taky nemůžu mluvit.
Koupě nelituji a jsem spokojen za tu cenu.

Kvalita displeje: dobrá
Viditelnost displeje na slunci: dobrá
Výdrž baterie notebooku: 3 - 5 hodin
Rozložení klávesnice: vyhovuje mi
Reprodukce zvuku: průměrná
Notebook je dle mě vhodný: k práci (běžné kancelářské programy), surfování na internetu, k sledování filmů, poslechu hudby
Falewick

• výkon
  • cena
  • výdrž
  • matný displej
  • vestavěný linux klidně postačí i nenáročným uživatelům
  • nepoužitelný touchpad !!!
  • kvalita zpracování !!
  • zvuk
  • hluk

Tento notebook je sice papírově dobrý, ale kvalita zpracování je přenejlepším průměrná. Víko má ostré hrany, počítač je rozvrzaný a reproduktory jsou jak z mobilu.

Vestavěný touchpad je jako z hororu, já bych s ním nedal bez myši ani ránu. Pokusy o komunikaci s tímto touchpadem připomínají snahu se dobušit do tanku plného opilých rusů.

Chlazení je otravné, buď se dá zapnout pořád a je hlučné, nebo se dá regulovat automaticky a potom je hlučné 30 vteřin a dalších 30 ne.

Výkon odpovídá, výdrž mě příjemně překvapila. Displej je pěkný matný, barvy průměrné, vzhledem k rozlišení a velikosti není příliš jemný - výhoda pro starší.

Vyměnil jsem ho za ASUS X53U který je proti němu kvalitou zpracování a designem asi jako BMW proti Wartburgu. Asus je o něco slabší ale představuje mnohem lepší volbu po všech stránkách kromě výkonu. Navíc je levnější.

Zobrazuji 1 - 3 ze 3 recenzí