Za ty peníze je to luxusní pc.Jedou na něm i hry,filmy,hudba vše co jen potřebuji.Spokojenost. Zobrazit celou recenzi
průměr z 82 hodnocení
56% | (46) | |
16% | (13) | |
14% | (11) | |
8% | (7) | |
6% | (5) |
Spokojenost. Vyhovuje ke všemu, kvůli čemu jsem si ho já osobně koupila - psaní dokumentů, poslech hudby, internet.
Čas od času to chce chvilku strpení, ale většinou za to mohu já, že jsem si otevřela více oken. Jinak výborný.
| Kvalita displeje: | dobrá |
| Viditelnost displeje na slunci: | průměrná |
| Rozložení klávesnice: | vyhovuje mi |
| Reprodukce zvuku: | průměrná |
| Notebook je dle mě vhodný: | k práci (běžné kancelářské programy), surfování na internetu, k sledování filmů, poslechu hudby |
zealot
Přidáno: 25. dubna 2012
Kdo chce pc na internet tak ok ale kdo si chce i občas zahrát at si radši pořídí stolní pc přes inzerát pokud chce ušetřit,protože tohle nesahá mému pc ani po paty.konfg:Pentium4P800 2,40ghz dvě jádra nvidia geforce 6600 2gb ram.Jak jsem už napsal ten kdo si chce i občas zahrát a nejen ty zhovadilý freware games ale pořádný games tak ruce pryč.PS:nikomu tu můj názor nechci vnucovat jen vím že tyhle netbooky s atomem a win7 starter+intelGma=největší sračka pc.THE END
| Kvalita displeje: | dostačující |
| Viditelnost displeje na slunci: | špatná |
| Rozložení klávesnice: | budu si muset dlouho zvykat |
| Reprodukce zvuku: | špatná |
| Notebook je dle mě vhodný: | k práci (běžné kancelářské programy), surfování na internetu |
Pokud si někdo myslí že dvoujádro atom je rychlejší tak pozor opravdu není,jsou to reklamní povídačky.To že jsou dvě verze kde jedna má pouze 1GB ram a další nejde přidat taky zní jako vtip,bohužel je to pravda.V podstatě doporučuji přikoupit si k tomuto stroječku prodlouženou zárukuPokud si někdo myslí že dvoujádro atom je rychlejší tak pozor opravdu není,jsou to reklamní povídačky.To že jsou dvě verze kde jedna má pouze 1GB ram a další nejde přidat taky zní jako vtip,bohužel je to pravda.V podstatě doporučuji přikoupit si k tomuto stroječku prodlouženou záruku
Netbook je vhodný na cesty, při vyplnění volného času, nebo také na kancelářskou práci. Výborně se na něm surfuje na internetu, nevýhodou je však menší výdrž baterie, která vydrží maximálně 4 hodiny. Načítání aplikací není nejrychlejší, ale na kancelářskou práci bohatě stačí.
| Kvalita displeje: | perfektní |
| Viditelnost displeje na slunci: | průměrná |
| Rozložení klávesnice: | mám menší výhrady |
| Reprodukce zvuku: | dobrá |
Dobrý poměr ceny a kvality .
| Kvalita displeje: | dobrá |
| Viditelnost displeje na slunci: | dobrá |
| Rozložení klávesnice: | vyhovuje mi |
| Reprodukce zvuku: | průměrná |
Přidáno: 16. března 2012
Asus Eee PC 1011PX patří mezi nejlevnější mini notebooky (netbooky) na trhu. Uvnitř elegantního těla netbooku najdete dvoujádrový procesor Intel Atom N570 na frekvencí...
Celá recenze na notebooky.plumi.czna psaní, internet, DVD film OK, jinak budete nadávat
Tereza
Přidáno: 13. února 2012
Mám ho už přes rok a jsem neustále maximálně spokojena.
Funguje od začátku skvěle a za cenu 5000 Kč je naprosto skvělýýý!! :))
Používám ho pro práci na cestách, surfování po internetu a někdy ke sledování filmů.
Kruška
Přidáno: 2. února 2012
Malý a lehký, na email a facebook a fotky z telefonu, na delší serfování naprosto šílenej. já mám starou toshibu 7 let a je svižnější, touchpad přesný a netopí tak.
Jedině pro děcka nebo první PC pro ženskou. Srovnal bych to se stolním PC Pentiem lll s XPéčkama. 10 let pozadu
uživatel
Přidáno: 27. ledna 2012
Malý a lehký NTB, vynikající poměr cena/výkon, je vhodný na časté cestování apod, na běžnou práci - prohlížení internetu, nebo např. na zapisování poznámek ve škole, po půl roce používání jsem spokojený
Roman Korek
Přidáno: 30. prosince 2011
Pokud si někdo myslí že dvoujádro atom je rychlejší tak pozor opravdu není,jsou to reklamní povídačky.To že jsou dvě verze kde jedna má pouze 1GB ram a další nejde přidat taky zní jako vtip,bohužel je to pravda.V podstatě doporučuji přikoupit si k tomuto stroječku prodlouženou záruku.Díky tomu jak topí a kroutí se určitě nevydrží do konce záruční doby.Nebo alespoň té prodloužené.
TomK
Přidáno: 13. prosince 2011
Po rozšíření na 2GB RAM (modul je přístupný bez ztráty záruky, cena cca 250Kč) výborný NTB pro studenty/děti/manželky či jako doplněk k hlavnímu PC.
Po připojení LCD monitoru lze použít i na běžnou kancelářskou práci.
Jen jeden vývod na mic/sluchátka nevadí - je k dispozici intergovaný Mic či integrované repro.
Malý lehký. OS uspokojivý. Přehledný displey bez vady. Doporučuji pro cestování a do školy. Klávesnice reaguje přesně. Wifi spolehlivá. Grafika dostačující pro nenáročného uživatele. Prostě doporučuji i Vaší manželce.
Vojta
Přidáno: 6. prosince 2011
Perfektní netbook se super parametry. Pro brouzdání na netu a hráče her na facebooku super. Perfektní společník do vlaku, na cesty k pouštění filmů či hudby. Navíc je to elegán, stylově se povedl a kupodivu lze používat i klávesnici i když jsem zvyklý na numerickou. Co bych snad udělal větší, jsou směrové šipky, při hraní závodní hry dost obtížné. No a teď se dostávám k těm hrám. Díky malé operační paměti si toho moc nezahrajete. Procesor by zvládl průměrné hry, grafická karta sice nic moc, ale v menším rozlišení by se chytla, jenže to všechno potápí operační paměť. Zkoušel jsem GTA v nejnižším rozlišení a je to nehratelné. Stejně tak FlatOut 1, snad o něco lepší. Možná by pomohl downgrade na Windows XP, ale asi by to moc nepomohlo. Takže když to shrnu, super netbook, který by mohl konkurovat "dospělým" notebookům. Kdyby měl 2 GB paměti..
Zobrazuji 1 - 24 ze 24 recenzí