Acer Aspire One D257 LU.SG40D.069
Netbook - Acer - 10.1 palců - 1 GB - Windows 7 Starter - 1.66 GHz - 1024 x 600 - Wi-Fi Procesor a čipová sada Výrobce procesoru: Intel Typ procesoru: Atom Model procesoru: N570 Rychlost procesoru: 1.66GHz Jádro procesoru: Dvoujádrový Mezipaměť:... více »
od 5 777 Kč
Produkt získal ocenění
Všechny recenze Acer Aspire One D257 LU.SG40D.069
PL
Přidáno: 18. února 2012
- cena, dal se sehnat za 4,700 v alze před půl rokem.(za současnou bych vybíral asi jinak)
- výdrž - šestičlánková baterie
- O výkonu se nedá moc mluvit u netbooku, ale neni to tak hrozné a to co potřebuju je na 1. Nic mu nějak netrvá
- hezký design (hlavně ta vlnka na víku)
- lesklý display - Povedená alza měla napsáno matnej, dorazil bohužel lesklý, ale potřeboval jsem ho tak sem si ho nechal=)
- operační paměť - 1GB je málo, ale každý si ji může dokoupit a každý s tím počítá májí to téměř všechny, ale i tak mi tam de vše co potřebuji svižně, takže dokupovat nebudu
Asi bych na trhu za tuto současnou cenu našel lepší model, ale po půl roku používání musím říci, ještě že jsem si ho pořídil. Dostal kvalitní pouzdro a nic mu nechybí, vše mi tam šlape nezasekává se, hry jdou (ikdyž samozřejme rozumně staré,ale na to není určen takže jen když je opravdu nuda) jediný co mi opravdu vadí je matnýn display...
Finalista ProduktRoku 2011
Finalista soutěže ProduktRoku 2011, která vyhlašuje nejpopulárnější produkty podle preferencí spotřebitelů.
Celá recenze na www.produktroku.cz
Markéta Honková
Přidáno: 18. ledna 2012
- Asi nic!!!
- Téměř vše!!
Mám netbook rok a půl,po půl roce začal klepat disk takže reklamace a výměna disku!Za další půl rok najednou blik a zůstala černá obrazovka-opět výměna disku plus základní desky.Do konce záruky zbývá osm měsíců.Dost pochybuji,že to ten šmejd vydrží.Stál mně 7.000.-kupovala jsem v okay.VYHOZENÉ PENÍZE!!!
Dominik Novotný
Přidáno: 29. prosince 2011
- Na netbook skvělý výkon
- Vcelku kvalitně provedené šasí
- Na klávesnici radost psát :)
- Všecko funguje jak má
Netbook jsem koupil v Září 2011 v akci na Alze za 4500. Dnes se za tak pěknou cenu už asi nesežene, ale časem možná. Rozhodně doporučuju koupit, s ničím nemým problém, vejde se do tašky/aktovky/kabelky. Na jedno nabití se zapnutou wifi vydrží reálně až 6 hodin. Doporučuju koupit ve verzi bez windows a poté doinstalovat XP.
The Smurfs
Přidáno: 27. prosince 2011
- Lehký
- Stylový
- Dobře udělaná klávesnice
- Já jsem si bohužel koupil tento netbook s novou verzí Linuxu (Linpus) a furt mi tu přeskakuje klávesnice z anglické QWERTY na českou QWERTZ, nevím, jestli to dělá i na windowsech..
Je to dobře udělaný lehký, stylový netbook (mám ho v červené barvě), snadno ovladatelný, snadno přenosný. Jsem s ním spokojen až na ten problém s klávesnicí, který jsem vypisoval v sekci Proti..
Zobrazuji 1 - 8 ze 8 recenzí