Acer Aspire 5349-B812G32Mnkk LX.RR90C.095
Notebook s Linuxem - Acer - 15.6 palců - 2 GB - Linux - 1.6 GHz - 1366 x 768 - Wi-Fi AS5349-B812G32Mnkk / 15.6" WXGA CB / Intel B815 / Intel HD / 1x2GB DDR3 / 1x320GB / NSM8X / 802.11bgn / 6 cell 2.2 / 0.3MP CrystalEye / Linpus / black Aspire 5349... více »
od 6 350 Kč
Všechny recenze Acer Aspire 5349-B812G32Mnkk LX.RR90C.095
- Display
- Předinstalovaný operační system
- Žádné poruchy
- Při koupi již nabitá baterie
- Bere většinu aplikací co požaduji
- Hra Minecraft se pořádně nerozběhne
- Jinak nic
Mrzí mně ,že nefunguje hra Minecraft jelikož jsem si tento notebook zakoupil v tomto účelu. Jinak na výuku do školy a podobně bohatě stačí
| Viditelnost displeje na slunci: | průměrná |
| Výdrž baterie notebooku: | 1 - 2 hodiny |
| Reprodukce zvuku: | průměrná |
| Notebook je dle mě vhodný: | k práci (běžné kancelářské programy), surfování na internetu, k sledování filmů, poslechu hudby, k hraní her, k práci s náročnými aplikacemi (grafické editory, apod.) |
- pěkný design, dlouhá výdrž na baterii, jako manažerský nebo studentský notebook perfektní
- zatím žádná
Zatím velká spokojenost v poměru cena výkon
| Kvalita displeje: | dobrá |
| Viditelnost displeje na slunci: | průměrná |
| Reprodukce zvuku: | průměrná |
| Notebook je dle mě vhodný: | k práci (běžné kancelářské programy), surfování na internetu, k sledování filmů, poslechu hudby |
cenově dostupny a velmi kvalitni a vykonny
| Reprodukce zvuku: | dobrá |
- výdrž, vybavení, cena
- chvilu jsem se "pral" s instalací OP
dobrá koupě
| Reprodukce zvuku: | průměrná |
Vzhled počítače je spíše nenápadný, dominují mu hlavně jednoduché zaoblené tvary. Vnější straně víka vévodí stříbrné logo výrobce společně s dekorativním rámečkem po obvodu, zbývající části počítače jsou vyvedeny pouze v černé. Zatímco v zavřeném stavu jsou viditelné pouze matné povrchy, po otevření se ukážou i lesklé plasty. Ty výrobce využil na rámečku displeje a v prostoru nad klávesnicí. Základnu zdobí pouze mřížky reproduktorů a výrazné tlačítko napájení, žádné další ozdobné prvky zde nenajdete.
Lícování jednotlivých dílů je bezchybné, nicméně pevnost odpovídá použitým plastovým materiálům. Základna při zatlačení na povrch v některých místech lehce pruží a při uchopení za roh se mírně prohne. Podobně je na tom i víko, kde při zatlačení dochází ke slabému vlnění barev na displeji.
Provedení pantů umožňuje vyklopení víka do úhlu okolo 140°, díky lehké základně je ovšem při otevírání používat obě ruce. V zavřeném stavu je víko jištěno magneticky.
Max
Přidáno: 7. dubna 2012
- klávesnice
- Diody stavů (HDD/CapsLock)
Používám tento notebook vyloženě k práci a jsem naprosto spokojený. Nechal jsem si přidat RAMky, upravil jsem widle a NTB běhá jak má bez záseků a podobných neduhů. Je pravda, že náročné aplikace vytíží systém tak, že se to sem tam sekne (třeba Photoshop CS6), ale zase na druhou stranu co za takovou cenu čekat že? :) Jinak musím pochválit klávesnici, protože na druhém NTB který vlastním jsem si docela dlouho zvykal. Co musím ACERu vytknout je vynechání diody práce s HDD a CapsLocku...
Sám za sebe bych tedy tento NTB doporučil, protože zatím vše běhá jak má :).
| Výdrž baterie notebooku: | 1 - 2 hodiny |
Zobrazuji 1 - 9 ze 9 recenzí